onsdag 26. juli 2017

Jentenavn på l

Ifølge navnetrendene er bokstaven L veldig populær for tiden. Den oppleves som klangfull og dukker opp i mange av toppnavnene. Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge.


Vakreste jentenavn;) Det var bestemt her, helt til det dukket opp en snurrebass på UL:). Litt mer spesielle navn på L , mange vakre:.

Jentenavn på L og A - Navnedebatten - Foreldreforum. Jente og Guttenavn på L - Navnedebatten innlegg 27. Korte jentenavn på E eller L. Flere resultater fra forum.


Lurer på om det er noen som har forslag på jentenavn som begynner på L ? Line Linda Linnea Leah Lisa Lene Linn Liv Lena Lea Lise Lina Louise Lotte Lovise Lone Liva Live Lydia Lisbeth Laila Linea. Leter du etter en jente navn som begynner med bokstaven L ?

Utvalget er stort for dem som ønsker å gi barnet sitt et originalt navn. Tysk-navnebolge-i-Norge-Her-er-300-navn-du-kan-vurd. Bruken av tyske navn til babyer har økt de siste årene. Og nå er trenden sterkest for jentene. På denne siden finnes et stort utvalg av unike navn , spesielle navn , sjeldne navn , uvanlige navn og vakre navn til gutt og jente.


Fins også i formene Lajla . Ligger rett bak svenskene Noen navn går aldri av moten, mens andre navn er så sære at de aldri vil ta helt av. Visste du at noen navn har . L hei, jeg trenger jentenavn forslag tilfelle denne babyen er en jente, vi vil ha klart et av hver. Samtidig ser man en øking i tradisjonelle norske navn. Denne siden gir deg en liste over jentenavn som begynner på l. Her er noen navn som har blitt tatt i bruk i Norge de siste årene, og som flere og flere bruker, men som ikke er overforbrukt foreløpig. Her på denne siden kan du velge mellom mange fine.


Tusen takk for alle svar, kjempe gode ideer til navn ! Jeg vil at det skal begynne på L , og Elias passer ikke så godt i hjemlandet :). I denne listen er kun navn med svensk opprinnelse inkludert, det vil si navn som er dannet etter norrøn tid.

Se også: Liste over kvinnenavn med norrøn . Les hva andre sier om dette norske naturmiddelet. Hvilke navn er på vei ut? Det er helst navn som var populære for flere tiår siden, . Mange nordmenn velger å gi sine babyer engelske navn eller navn som har en engelsk klang, og dette er noe som blir stadig mer populært i Norge i dag! Vil du et spesielt navn til hunden din? Se om du finner et nytt favorittnavn!


Det er så mange navn ,men savner utvalg i nye,artige,lite brukte jentenavn. Kontrakten for Tromsø lufthavns nye terminalprosjekt er signert. Kanskje dere her inne har noen gode tips? Nå er det offisielt, nå begynner arbeidet med å . Her er også andre navn vi kjenner til - og har noen av dere andre forslag, så send oss en mail.


A - Jente- navn : AKITA, - ARINA. Emma er ifølge SSB årtusenets mest brukte jentenavn og har vært. Det er masse vokaler i navnene, og ofte velklingende konsonanter som L , . SPESIELT NAVN : Navnet til komiker Åsleik Engmark er et av.


De plasserte da inn bokstaven l for å unngå tre vokaler etter hverandre. Navneforsker Ivar Utne har tidligere i år uttalt til Bergensavisen at korte navn med doble vokaler, og gjerne konsonanter som m, n, og l , er og vil .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения