torsdag 20. juli 2017

Tfk joggster twist bakhjul

Ta gjerne kontakt for å finne riktig del til din vogn. Har dere (nytt eller pent brukt), og sender dere? Bakhjul er mens forhjul er og er svingbare. Ja, bakhjulene forresten.


Du får ta opp en video med mobil hvis du har samme vogn, og vise meg hvilke deler som skal være på. Bakhjulet har ekstra fjæring for at humper og hindringer som fortau skal virke . Mountain Buggy Terrain 16″ felg for bakhjul. Den har store, luftfylte bakhjul og god demping.


Ventilerte skivebremser på begge bakhjulene som kan låses ved. Vi har resultater for Tfk joggster twist til de beste prisene. Kalesje twinner twist duo- høyre side. TFK tekstilsett til nyere. Slange for Britax Smile bakhjul.


Og EWS er en trehjuling som er forholdsvis smal mellom bakhjulene. J - Aksling til bakhjul , Plast Trk Rubena Innerslange til barnevogner. Bremsevaier til Twinner Twist med sidestilt bremse. Inkludert madrass, frontbøyle og insektsnett.


IV) Første gang du monterer bakhjulene , skal du først montere. Opptil rabatt på alt du trenger. Stroller tfk Jaggster twist Operating Manual.


Hos oss finner du billig tfk reservedel: j14-8-3044- bakstilling sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения