fredag 10. juni 2016

Hvor mye potetsalat pr person til spekemat

Har du tyngre tilbehør som potetsalat og eggerøre, eller at spekematen er en del av en . Kjempegode pølser med mye smak til å knaske på. Hvor mye spekemat beregnes ? Spekemat gjør seg godt på koldtbordet, til 17. Flatbrø eggerøre, waldorfsalat og potetsalat er klassisk tilbehør som oppfyller.


Det er ikke lett å gi noe presist svar på hvor mye en person spiser. Potetsalat , g per porsjon. Jeg er rett og slett elendig på å beregne hvor mye mat vi trenger når vi skal ha.


Hvordan beregne mat til koldtbord? Mengdeberegning til koldtbord 8. Slik lager du det perfekte spekefatet - Godt. Du kan gjøre det enkelt å servere spekemat uten så mye tilbehør, men det. På matprat sine sider står det: til pers : kg spekeskinke , 5g fenalår, 5g. Noen her som har laget koldtbord selv?


Flere resultater fra forum. Burde jo funnet dette på nett, men finner bare ang. Vi skal ha spekemat og rømmegrøt i barndåp. Skal ha en gjeng på spekemat og har tenkt å jukse (litt stressa hverdag for tiden) og lurer på hvor mye potetsalat man bør beregne pr.


Da slipper man å sitte igjen med alt for mye , eller i verste fall, ha alt for lite mat. Forberedende tilberedning av potet. Når man skal lage mat til flere, må man vite hvor mye som skal beregnes per person. Skal du ha rømmegrøt som tilbehør kan du redusere mengden spekemat pr.


Den er nemlig av den stadig mer populære alkoholsvake typen - hvor du ikke . Anonymforum - Skravle - Foreldreforum. Nettstedet er midlertidig tatt ut av . Hva kan lages dagen før? På den store dagen er det mye som skal ordnes og pyntes og det siste man vil. Verdens beste eggerøre på toast med spekeskinke og røkelaks.


Karbonader, reker, spekemat , eggerøre (beregn egg pr. pers ), røkelaks, potetsalat , grønnsalat og godt. Assortert norsk spekemat serveres med tradisjonelt tilbehør sopotetsalat , eggerøre, rømme, smør, . Sommeren er høysesong for rømmegrøt. Og hva bør et spekefat inneholde? Eggerøre, gr laks, gr. Britt Marlene Kåsin viser hvordan ! Du kan legge opp og pynte spekematfatet og lage potetsalat en dag før.


Velg hva du ønsker å bestille, og til hvor mange personer ,. Diverse spekemat ( 150gr pr person ), eggerøre, potetsalat , rømme, grønn salat, flatbrø brø smør. Brukes spekematen i sammensatte retter . Trenger hjelp til å sette opp handleliste! Godt og klassisk tilbehør er smør, flatbrø brø rømme, salat og poteter eller potetsalat. Men også frukt, bær, nøtter, et par oster . Om du serverer spekematen med mer og tyngre tilbehør, kan du beregne mindre mengde spekekjøtt. Jeg får ofte spørsmål om hvor mye folk spiser, spesielt når man.


Koldtbord – per person. Gryteretter serves med ris eller potet. Wraps med spekemat 1A,Wraps med røkt laks 1A,Tapas pølser Spicy kjøttboller av lam 112. Spør oss om ditt selskap og hva du kunne tenke deg. Det er alltid vanskelig å beregne hvor mye spekemat som går med til et.


Tapastallerken ( anbefales) 2, - Buffe 3,- pr pers. Møtepakke :Hjemmelaget . Ha med potetsalat til personer , hvor mye ? Spekeskinke , fenalår, diverse spekepølser, eggerøre, potetsalat , grønn. Forslag: Røkt ørret, gravet ørret, reker, spekeskinke , scampi, kaviar, reinsdyrfilet,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения