torsdag 23. juni 2016

Statistisk sentralbyrå

Emma er, ifølge SSB, dette årtusenets mest brukte . Navnet hennes er landets mest populære jentenavn. Det er niende gang Emma er på topp, og dette er årtusenets mest brukte jentenavn så . Mohammed i ulike skrivemåter topper som alltid i Oslo. Hvilke er dine favoritt gutte- og jentenavn?

Gi din stemme lenger ned i . I alt fikk 4jenter navnet Sofie eller Sophie i fjor, mens 4gutter ble kalt. Her kan du sjekke hvilke navn som er mest populære der du bor. Landets mest populære jentenavn i fjor var Emma, mens i . Her er det litt andre navn som er mest populært enn ellers i landet. Sist oppdatert: 14:3 24. Se egen oversikt for Østfold nede i artikkelen.


Blant de tjue mest populære guttenavn i for hele Norge i fjor, er det.

Statistisk sentralbyrå har nettopp gjort kjent hvilke navn som ble de mest populære i løpet av fjoråret, og slik ser topplisten ut. Andelen med flere fornavn synker, på grunn av at flere . Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Finn de mest mest brukte navnene her! Emma og Amalie, Isak og Emil på topp i Finnmark.


Vi har sjekket hva som var de mest populære navnene i Trondheim i. I Nordland er Emil og Nora de mest populære navnene , mens i . Navn er i stor grad en motegreie, og har en tendens til å følge klare trender. Tett etter fulgte Nora og Olivia, samt Filip og Oliver. Men i Oppland var det andre navn som . Emma er ifølge SSB årtusenets mest brukte jentenavn, og har vært . Dette viser fersk statistikk fra . For dager siden - Det å bestemme babyens navn er en vanskelig avgjørelse,.


Skam-paret tok landet med storm i fjor vår. Navnene deres, med en liten forskjell, troner nå på toppen over de mest populære. Mens det er andet år i træk, Ida indfinder sig som nummer et blandt de mest populære navne , . I Oslo er Mohammad og Alma de mest populære navnene.

Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hestenavnene. De mest populære navnene i. For gutter er det Emil som er det mest populære navnet i Møre og . Siden vi i dag har oversikter over de mest populære navnene , oppfordrer jeg foreldre til å unngå disse og heller velge et navn som skiller seg ut . Sofie var det mest populære navnet for jenter i fjor. Hundre år gamle nordiske navn vil komme tilbake. Jakob ble årets guttenavn.


SSB: Rekordlav fruktbarhet i Norge - 6. Kjenner du til en Lucas eller Aurora? Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at de var de mest populære navnene å gi barna sine i Finnmark i . Buskerud følger resten av Norge, og har Sofie som det mest populære jentenavnet. Men blant gutta går vi andre veier. En oversikt fra det nasjonale statistikkbyrået (INE) som ble lagt fram i forrige uke viser at Lucia og Hugo er de aller mest populære navnene.


For første gang er Ida det mest populære pigenavn til nyfødte piger. Det viser statistikken over de mest brugte navne til nyfødte børn i Danmark i . Spanske navn blir stadig mer populære , så vi har samlet en liste over navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения