onsdag 22. juni 2016

Smelte ost i kjele

Ha litt og litt av melken i blandingen til du har en glatt saus. Blandingen er 1g cheddar, 1g mozarella og noen skiver Norvegia. Mye lettere og bedre enn å smelte i kjele.


God helg:-) kommentarer . Om du spør Heston Blumenthal, superkokken fra The Fat Duck, så bruker han helst maisstivelse sammen med smeltet ost. La det putre i ett eller to minutter. Ha i melk, litt og litt mens du visper sammen.


Kok opp mellom hver gang du har i melk. At smeltet ost kan gi så mye smak alene, bare med følge av gammelt brø vet bare den som allerede er en tilhenger av ostefondue på ekte . Ost er ofte flott i matlaging og ostesaus er noe du trenger av og til,. Dypp biter av loff, skinke, reker, sopp og blomkål i smeltet ost. Det går også an å varme osten i en vanlig kjele og sette den på bordet på en stativ med et telys . TINE Revet Ost Original.


Sett kjelen tilbake på platen og kok opp under omrøring. Smelt smør i en kjele ved middels varme, og rør inn mel. Synes du at å smelte over vannbad høres vanskelig ut? Bollen må være passe stor for kjelen : den må stoppe damp fra kjelen (som et lokk) . Ganske godt og usunt ;). Men når denne bollen skal vaskes . Tilsett mel og rør godt.


Spe med melk, litt om gangen, til en passe tykk saus. Dropp skiver av ost og lag heller en fyldig cheddarsaus som gir deg en skikkelig saftig hamburger. Ha Flytende Melange i en liten kjele på middels sterk varme. La osten smelte helt og visp med jevne mellomrom.


Hvem elsker vel ikke smeltet ost ! La deg friste av disse deilige rettene! Mangler: kjele Ostesaus - Oppskrift - Melk. Bruk av forskjellige ysteteknikker og ulike bakteriekulturer gir ulike typer gulost. Ost Meieriprodukter Melkesyrebakterier. De fleste forbinder smeltet ost med festmat.


Både fordi vi har en idé om at det er usunt, og fordi vi synes det er så godt. Begge deler er faktisk . Liker du ikke smeltet ost , så liker du ikke livet. Ved lav temperatur i en kjele under omrøring, vil du kunne få den seige massen uten at den . Sprøstekt bacon og smeltet ost er to svært forsonende trekk ved de.


Personlig har jeg ikke tålmodighet til å stå og glane på at smør skal smelte i en kjele. Sennep Ost Bruker du ost , skal sausen røres til osten har smeltet. Aller best blir det med flere typer ost i samme kjele. Legg all den revne osten i en gryte sammen med hvitvinen og sitronsaften, og smelt det sammen under . Slik lager du Blomkål med skinke og ost.


Trekk kjelen av varmen og rør inn revet ost. Sausen blir helt jevn om du lar osten smelte rolig og forsiktig. Egg i panne med paprika, chili og ost. Makaroni med ost er en populær rett i USA – både som kveldssnacks og som tilbehør til biff. Mens makaronien koker - smelt smør i en kjele og tilsett hvetemel.


Den skal være forholdsvis tykk. Gratinert Mac and Cheese (Makaroni og ost ). Rør rundt til det smelter. Men jeg anbefaler å ikke kutte for mye på mengden ost , da dette hjelper. I en ny kjele , smelt smøret og bland inn hvetemelet for å lage en roux . Det er noe med smeltet ost.


En av fem under år tror at det er flere kalorier i smeltet ost , ifølge ny undersøkelse. Men det stemmer ikke, slår klinisk ernæringsfyisolog fast. Her legges nachochips og kjøttdeig til steking i kjele.


Ved hjelp av et lokk kan man også få til et lag med smeltet ost på toppen av kjøttdeigen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения