onsdag 29. juni 2016

Hudpleier jobb

Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 19. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Hudpleier KarriereStart.


Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Finn arbeid og stillinger på Careerjet. Mange hudpleiere jobber i hudpleiesalonger, spa-sentre, parfymerier eller salgsavdelinger. Mange er selvstendig næringsdrivende med egen klinikk. Og er på stadig jakt etter flere gode produkter å jobbe med. Da er du velkommen å søke jobb hos oss.


Akademikliniken tilbyr plastisk kirurgi og hudpleie i verdensklasse. Vi søker hudpleier til vår klinikk i Trondheim. Artesia søker for tiden etter resepsjonist, hudpleier og massør.

Colosseum Spa er et eksklusivt og etablert kompetansesenter. Det er viktig å ta godt vare på huden mens man er på jobb for å unngå hudproblemer. Innføring av gode hudpleierutiner er viktig for enhver organisasjon og . CLINIQUE NOIR søker en dyktig hudpleier eller hudterapeut med minimum års erfaring fra andre klinikker, som ønsker å jobbe i våres avdeling i Oslo Sentrum . Fra andre etasje i huset på Stavset inviterer Rebecca Jakobsen til sin salong Clementine Day Spa. Hun har et rom til selve salongen, og et . Spennende utfordringer i Vitusapotek Vitusapotek ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper i kontakt med kunden.


Makeup Art søker en dyktig hudpleier til vår avdeling på Kvadrat. Studiet til hudpleier har ikke noen spesifikke opptakskrav. Arbeidsplassen for en hudpleier er ofte i små bedrifter, i salgsavdelinger, hudpleiesalonger og spa-sentre.


Mange jobber også innenfor helsevesenet, knyttet til . Det er vanskelig å få jobb som hudpleier , så alt i alt har jeg vært heldig. Selv om hun er ferdig med den formelle utdanningen, bruker Silje . Velkommen til en klassisk hudpleie hvor huden blir renset i dybden. Denne behandlingen er fin for alle hudtyper! Først får du en grundig hudanalyse, så følger .

Det finnes likevel yrker der hudpleie er en viktig del av jobben. Kanskje spesielt kosmetolog eller hudterapaut. Les om kosmetolog på Utdanning. Alle hudpleiere må kunne jobbe med brasiliansk voksing.


Alle med erfaring med dette vil bli prioritert i søknadsprosessen. For timer siden - Navn: Tonje Løhre Belsås (24). Jobber med: Selvstendig hudpleier ved Topp Til Tå Melhus.


Som hudpleier hos oss vil det være . Arbeidet som hudpleier krever nøyaktighet, kreativitet og estetisk sans. Det er ikke bare bare å bli hudpleier , sier Jeanette. Når hudpleiestudentene er ferdig, kan de blant annet jobbe på hudpleiesalonger, . For å være kvalifisert for denne stillingen, bør du ha brennende engasjement for faget, ha stolthet for jobben du utfører og ha høyt fokus på . Kunne du tenke deg å jobbe som hudpleier , frisør, makeup-artist eller stylist?


Da kan en utdanning innen velvære og skjønnhet være noe for deg. Jobb hos oss byr på et ungt og inspirerende arbeidsmiljø. Vi er totalt ansatte og har flere . På jakt etter nye utfordringer?


Se alle våre ledige stillinger her. Søk elektronisk via vår jobbsøkerportal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения