fredag 24. juni 2016

Cruise fra københavn

De idylliske kystbyene Hvar og Stari Grad ble grunnlagt av grekere for mer enn to tusen år siden, . Reise : Enkel trening i Kroatia. Får du ingen venninner med deg så gjør det ingenting. Jomfrureiser åpner muligheter for . Fra reiseoperatørene sin side . Den som sier at utseendet ikke teller, har ikke vært i romantiske Rovinj. Få reisetips , nytt om nye ruter, shopping, mat og drikke og tips til reisen din på.


De forente arabiske emirater. Seks minutter tar det å gå fra midten av gamlebyen til den første av mange strender langs Splits riviera. Kroatia , og besøker tanta mi i Rovinj hver sommer.


Split er en fullkommen feriedestinasjon . Her er noen praktiske tips for en reise til Kroatia. Karoline Brubæk Elisabeth Dalseg. Pass deg for duene i Dubrovniks smale gater. Har sett på Dubrovnik og Split.


Til deg som skal reise til Kroatia. Den inneholder også nyttige kroatiske uttrykk! Men hvor skal du reise ? Kroatias kyst er velsignet med et langt roligere klima enn Middelhavet.


Nøye utvalgte og rimelig hotell. Pakkereiser og flybilletter. Istria - feriehus på landsbygda. Skap din drømmeferie og fly direkte til vakre Kroatia. Bestill fly og hotell på TUI.


Her gir vi deg noen praktiske tips. Landet lokker med strender, sjarmerende byer og lavere prisnivå enn Hellas og Spania. Ny serie: Her er ambassadørens beste reisetips. Praktisk informasjon og reisetips for å oppleve Dubrovnik. Lopud er en bilfri øy, et times tid med ferje fra Dubrovnik i Kroatia.


Slik var det da vi kom til Lopud i Kroatia. Vi guider deg til høydepunktene til sommerferien i Kroatia. Den kroatiske øya byr også på en herlig dose stolthet. Prøv en ferie som kombinerer aktivitet med naturopplevelser og sosialt samvær! Vest-Europa, European camping fans ville reise til Kroatias campingplasser hvert.


Vi har blant annet besøkt Split, Trogir, Korcula og. Denne sommeren gikk turen til Kroatia. I tillegg er selve byen en historisk reise i seg selv. Finn overnatting i feriehus, villa eller ferieleilighet i Kroatia.


Nå er Montenegro og Albania i ferd med å bli det nye Kroatia. Det slår Odd Roar Lange fast. Du må reise tilbake til Split. Singel eller mangler du reisefølge til tur i mai? Bli med Carpe Diem på reise og opplev det gode liv i Italia og Kroatia.


Her kan du lese en rekke praktiske opplysninger i forbindelse med reiser til Kroatia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения