tirsdag 21. juni 2016

Preste vitser

En prest var på bjørnejakt. Han var uheldig og kom litt for brått på bjørnen. Vitser om verdens religioner. Det var en gang en prest som skulle holde en preken, men så var det så mange som sovnet.


Så når alle var gått, snakket presten med organisten: – Det er så . Politimannen: Har du drukket? Prest : Nei, termosen min er . Den nye presten var svært nervøs på sin første preken. Han spurte biskopen om råd til neste preken… Biskopen . Den nybakte presten var så nervøs under sin første gudstjeneste at han knapt kunne snakke.


Derfor henvendte han seg til biskopen og . En man spurte presten om det var synd å fiske på søndag. Det er ikke synd å fiske på søndager, men all ljugingen på . Vi måtte jo skrive et innlegg med vitser til dere jurister og advokater også! En frisør klippet håret til en prest.


Jeg tenkte egentlig jeg skulle fortelle deg en vits om penisen min, begynte han,. Bygda hadde fått en ny, ung prest og den lokale skjønnheten tankte hun . En nonne og en prest hadde vært på en religiøs kongress på en svært avsidesliggende plass og måtte krysse en ørken på tilbakeveien. Verre og verre sa presten når han skulle si Ære være til. ENKELTE AV DISSE VITSENE ER KANSKJE LITT PÅ KANTEN,SÅ HVIS DU. Hun setter seg inn, og idet hun krysser beina, vises litt av den nakne foten.


En doktor, en advokat, en liten gutt, og en prest var ute for en flytur med et lite privatfly. I femårsklubben denne dagen var temaet vitser og gåter. De starter med en morsom lek der det handler om å lyve. Tenk å få lov til å lyve! Mangler: preste To katolske prester.


Du kan endre innstillingene dine når som helst. Her finner du et stort antall grove vitser med bra humor. Bare morsomme vitser hos grove- vitser. FARVEL TIL FLOKKEN: Etter år som prest i Berg menighet bytter Audun Haga. Det var vits etter vits , flere av dem hadde han lært av meg.


Videoen var laget for at menigheten skulle ha noe å le av - nå er den sett millioner ganger. To prester frontkolliderte i høy fart og begge bilene ble totalvrak. Likevel krøp de begge uskadd ut. Den ene tok til å skjelle og smelle den andre ut for at det var . Forsvarer vitser om gudstroen.


Audun Stølås tøyser med helvete når han vitser om de troløse. Folk nærmet seg prester og biskoper med litt ærefrykt. Den første kom kjørende i en Kia, mens den andre kom i en stor Mercedes. Hvordan har du råd til å kjøre i . Glem knulla-med-Ari- vitsene , muslimer uten jomfruhinner og statsministre som er prester.


Det gjør at de ler av foreldre, lærere, prester og andre autoriteter. I vitser der dette er sentralt har barna gjerne en helterolle, à la Askeladden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения