mandag 21. mars 2016

Kviselignende utslett i armhulen

Denne Pinnen ble oppdaget av Evy Barstrand. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Lys med svineknoke, brun med okse el elgkjøtt, noen lager brun saus og har grønt og kjøtt i…Deilig restefest el ekstra til frysern er også toppers . Server med noe ekstra , for eksempel rikelig med kruspersille eller . Lapskaus med svinekjøtt i brun saus.

Husk å varme lapskausen godt igjennom. Dryss gjerne over hakket fersk persille – det gir en god smak og noen ekstra vitaminer. Og god tid er et nøkkelord hvis du skal klare å lage skikkelig god. I dag har jeg laget god tradisjonell brun lapskaus og da blir det full jubel. Men hvis du planletter litt vil jeg anbefale deg å kjøpe inn litt ekstra.


Noen skiller mellom lys og brun lapskaus , hvor den lyse opprinnelig var en. Hadde sky fra kotelettene i sausen, som gjør sausen ekstra god.

Dette gjør du: Brun lapskaus er god. En oppskrift på lapskaus med litt mørere oksekjøtt. Slik blir dette en rask og enkel. God også med oppskåret kjøttpølse i stedet for kjøtt.


På høsten er rotgrønnsakene ekstra smaksrike og gir flotte høstfarger til . Har du kjøtt med bein, kokes alt sammen me og du får ekstra god kjøttkraft. Tradisjonsretten lapskaus er alltid en vinner på middagsbordet, og med mørt storfekjøtt blir det ekstra godt. Her får du brødrene Prices oppskrift på den danske lapskausen. God gammeldags lapskaus , et sunt og godt valg i hverdagen. Bli gullmedlem og få ekstra informasjon om næringsinnholdet i våre oppskrifter.


Vil du lage ekstra lettvint pølselapskaus kan du bruke ferdig lapskausblanding. Om du synes lapskausen blir litt tynn, kan du tilsette litt potetmospulver. Ekstra god indisk lapskaus. Lys lapskaus med potet, svinekjøtt og grønnsaker.


Det kalde klimaet i Norge gjør rotgrønnsakene ekstra friske og smakfulle.

Bibringe er et kjøttstykke med ben som gir god kraft. I forrige uke hadde vi høstfest med eventyr, dans og god mat. Lag gjerne opp en ekstra stor porsjon når du først er i gang, . PERFEKT TIL lapskaus er en deilig blanding med mør potet, gulrot og kålrabi.


For å toppe retten har kokken valgt selleri, purre og pastinakk som gir ekstra smak. En terning med grønnsaksbuljong oppi gjør den ekstra god. Da får du med masse ekstra god smak.


Skjær løk i skiver og stek den til den får en lysebrun farge. Ha dette oppi gryta sammen med kjøttet. Denne lapskausen består av få og enkle ingredienser pluss et smart triks. Flatbrød med Soft ekstra smaksrik er nærmest obligatorisk tilbehør til enhver . Kva med ein kopp med varm og god lapskaus til lunsj i dag Velkommen til oss.


Unn deg noe ekstra digg til lunch i dag. Vi har gjort det enkelt for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения