fredag 18. mars 2016

Hekle sokker baby

Disse babytøflene er det perfekte hekleprosjektet om du ønsker å lære å hekle ! Del bilder i sosiale medier og . Og heklenål 4(mener jeg). Så skulle du ha lyst til og hekle slike selv og synes det er noe som ikke . En stor fordel om den er på .

Jeg liker best og hekle , men prøver meg på litt strikking innimellom. Alltid hatt lyst å lære meg å strikke raggsokker. Så jeg tok utgangspunkt i BabyBootiesene jeg hekler til små og store babyer. Jeg må si igjen at det er den aller første oppskriften på sokker til . Strikk babysokker til familiens minste.


Disse lette sokker i rib former seg perfekt om barnas føtter. De er enkle å strikke fordi det ikke skal strikkes hæl i.

Gratis nedlasting - baby. I denne videoen lærer du hvordan du skal hekle luftmasker, kjedemasker, fastmasker, halvstaver og. Hent opp gratis oppskrifter til baby fra Järbo Garn!


Her finner du gratis strikke- og hekleoppskrifter til baby – alt fra gensere og kofter og jakker til sokker , sjal og . Se flere ideer om Knitting for kids, . Tema - Nr 10b Sokker med striper (olivengrønn) strikket i Sisu til barn, dame og herre. Nr Votter heklet i Fritidsgarn til barn og voksen. Hvorfor ikke strikke to på en gang?


You might also like: Litt større babysokk - illustrert i fargekoder. Enda et sett - djevellue og sokker. Mini Fritidssokken – hekleoppskrift (pdf). Omslag - Sommerlig strikk og hekling.


Ny heklet blomsterhatt flere strrelser babybarn. Nye heklede babysokker , flere strrelser. Andrine og Vilje (14) ser fram til forestillingen Musicals: – Følelsen av å stå på scenen, se folk i salen og lyset på seg, den er .

Slik hekler du Startmaske Magisk ring Luftmaske Kjedemaske 12. N Babyvotter og lue med hals Babysokker og lue 96 . I August heklet jeg dette settet i Dale baby merino ull til en liten gutt på ca. Jeg tipper det passer opp . Powered by 24Nettbutikk.


Hekle pannebånd og sokker. TH00-Dåpskjole, teppe, sokker og lue. Brukt svart hekle baby sokker til salgs i Strusshamn - svart hekle baby sokker publisert av Ingvild Syversen i Strusshamn.


Last ned strikkeoppskriftene som PDF – helt gratis! Hos oss finner du mengder av. En kort, heklet topp i myk bomullskvalitet. Toppen er v-ringet og har smale skulderbånd.


Snorer kan du tvinne, hekle eller strikke. Legg opp 32(38) masker på pinner nr. Gå over til rillestrikk . Materiale: Pt Pandora krem 2eller isbre 2– Jakke . Originaltittel : Babyhæklet.


Strømper og sokker av Sys Fredens (Innbundet) . Et par heklede sokker har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения