fredag 25. mars 2016

Dåpsbord inspirasjon

Her er tre ulike dåpsbord til inspirasjon. Disse dåpsbordene er alle dekket med en basis av hvitt, og med ulike farger på pynt og blomster får de en ganske ulik stil. Trenger du inspirasjon til borddekking?


Les våre artikler og bli inspirert ! Tips og inspirasjon til ting du kan lage selv til dåp og navnefest. Dåp eller navnefest er en stor dag, og det skal feires.

Et vakkert bord skaper en hyggelig ramme rundt enhver begivenhet. Et bord kan se svært lekkert ut om man. Slik kan et ferdig dåpsbord se ut. Dette var veldig enkelt, tilogmed uten . Finn inspirasjon til kreativ borddekking med Søstrene Grene. Vi har alltid mange gode ideer til kreative prosjekter for hele familien.


Dåpspynt, dekking av dåpsbord , lage og sende invitasjoner, planlegge menyen. Selv om alle dåpsbordene er dekket med en basis av hvitt, får de med ulike farger på pynt og blomster.

Noen som har lyst å dele bilder av dåpsbordet sitt? Gjerne nærbilder, slik at det går an å se detaljer :) Jeg trenger inspirasjon :D. I dag har det vært dåp for mitt tantebarn- og fadderbarn, og i den forbindelse meldte jeg meg frivillig som pynte-crew, så klart! Dåpen ble holdt på et lokale her . Fin plass å hente inspirasjon til alt fra blomster og bordpynt til mat og vers til å skrive i kort.


Få tips og inspirasjon til hvordan du kan dekke bord til bryllup, dåp,. Til dåpsbordet har jeg valgt en mer dempet fargeskala med roser i . Jeg fikk i oppdrag og dekke dåpsbord til Erik, mnd. Mammaen hadde et ønske, noe lyseblått. Ellers hadde jeg frie tøyler.


See what people are saying and. Dåpsbord med rosa toner og Norgesglass – I et lite Norgesglass. Enkelt og stilrent dåpsbord #129321;. Bilderesultat for dåpsbord gutt inspirasjon.


Dåpsbord – Monkey Business. Inspirasjon fra Mester Grønn . Vi valgte å kalle dagens første bord for ”Monkey Business” fordi det er lekent, og fordi du umiddelbart drømmer deg bort til en . Da er dåpsdagen over for Malin.

Dekka dåpsbord til inspirasjon. På borda sette eg haustlege bukettar av solsikker , kvite roser, klatrehortensia og rognebær. Skal du arrangere dåp, og trenger inspirasjon til borddekking?


Flott utedørs dåpsbord dekorert med rosa ballonger – borddekking dåp. Dåpsbordet til vår lille prinsesse som ble døpt på søndag. Få inspirerende boligbesøk, smarte DIY-tips og shoppetips rett i innboksen din!


Ta en titt og la deg inspirere ! Dåp er en kristen seremoni som markerer barnets inntred i kirken. I dag finnes det også navnefest, som et ikke-religiøs alternativ .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения