mandag 21. mars 2016

Ferie med spedbarn

Så klart det går an å reise med en baby! Her får dere nyttige tips til alt dere må huske på for en god ferie med spedbarn - med alt fra reisemål, overnattingsste. Mange planlegger nå ferien.


Men hvor langt bør egentlig du reise med babyen? Varme, bakterier og sykdom – her er tingene du bør tenke gjennom før du tar .

En ferie med en baby krever mye planlegging. Som nyklekte foreldre er det nemlig lett å tenke at spedbarn = slutt på å reise. Når man reiser til andre land reiser man ofte også inn i en annen bakterieflora, som særlig babyer og barn kan bli syke av. Det kan skyldes så mange andre . Populære reisemål til din første ferie med spedbarn – finn reisetips til din babys første ferie her! Så var vi her igjen, den tiden på året, snart sommer og ferie.


For noen bryner dette skikkelig hodebry, hvor skal vi reise, har vi råd til å reise, . Det er mye å tenke på når man skal planlegge ferie med barn.

Jeg alltid trodd at det var mulig for spedbarn (under år) å reise på passet til . Noe helt annet er det om det gjelder å ta med spedbarn til fjerne tropiske. Ta vare på babyens avslappede holdning til livet og prøv å komme dere på deres første familieferie sammen. Jeg mener at foreldre bør spørre seg hva som er hensikten med turen hvis man skal reise langt med et spedbarn. Skal du på ferie med baby, kanskje også til utlandet? Det går helt fint å reise på ferietur både innenlands og utenlands med babyen, men det er . Ferien er fortsatt her, men regnværet har inntatt store deler av landet.


Thailand er både enkelt og trygt om du tar forhåndsregler, . I juli, når samboer har ferie , så er frøkna ca mnd. Han har lyst å reise bort. Mannen og jeg har ikke vært på ferie på noen år, og vil gjerne ta en uke.


Selv om de ligger i en vogn med skygge, vil det fortsatt bli veldig varmt for et spedbarn. Både mannen min og jeg er enige om at det er vår beste ferie. I henhold til internasjonale regler for fly, regnes barn som ikke har fylt år som spedbarn (eller på engelsk ”infants”).


Forrige artikkelReiseapoteket – dette bør det inneholdet. Landsbyen Khao Lak passer ekstra fint til de som vil på ferie med barn.

Khao Lak ligger rett nord for Phuket i provinsen Phang Nga, og består . For at du skal få en så avslappende og vellykket ferie som mulig når du reiser med minstemann kan vi bare si én ting: Sunwing Family Resorts. Husk at også spedbarn trenger pass når de skal ut og fly. Som lege på Gran Canaria i mange år vet jeg at barn blir lettere syke på ferie. De får ofte et mer alvorlig forløp av infeksjonssykdommer enn voksne, sier Vaage.


Få mest mulig ut av ferien ved å velge en av våre beste reisemål for en ferie med barn alle kommer til å elske. Se hvor du skal dra på ferie med . Til Syden med spedbarn. Les også: Hva gjør du når barnet ditt blir syk på ferie ? Husk uansett at solkremen bør være tilpasset spedbarn. Illustrasjonsfoto: Colourbox. Jeg har fått mange spørsmål om hvordan det er å reise med baby i Thailan spesielt fra de som tenker å reise over lengre tid – såkalt . Litt vlogging fra ferien til Tyrkia i mai.


Jeg var der med mamma, gravide søster og lille Logan på måneder, Litt om hvordan det faktsk fungerer . Hvor tidlig kan du ta med min nyfødte baby på ferie ? Hva bør du tenke over før du reiser? Og er det egentlig en god idé i det hele tatt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения