torsdag 24. mars 2016

Eplekake i langpanne wenches kjøkken

Krydret eplekake i langpanne Fantastisk god eplekake som egner seg godt til frysing. Dette trenger du: 5g mykt smør 5g sukker 5g hvetemel ss. Oppskriften er til rund kakeform, cm, eller en liten langpanne.


Saftig og god eplekake i langpanne med sukker, kanel og hakkede mandler. Eplekaken er perfekt til dugna skoleavslutning eller bursdag. Oppskrift på saftig og enkel hjemmelaget eplekake i langpanne.


En langpanne holder til ca. Herlige og lettbakt eplekaken i langpanne. Sett stekeovnen på 2°C. Til denne oppskriften på eplekake, trenger du en langpanne. En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot av både liten og stor.


Smør en liten langpanne , ca. Legg bakepapir en langpanne og pensle med litt smelta margarin. Min er fra skolekjøkkenboka til min onkel (nå 73).


Dette er en stor eplekake i langpanne som får eksepsjonelt myk konsistens og god vaniljesmak som. Jeg syns at det er fantastisk herlig å fylle kjøkkenet mitt med duften av nystekt krydderkake! Gabriels sjokoladekake Sjokoladekake i langpanne. Wenche Corneliussen mat . Epler kan byttes ut med for eksempel plommer delt i i båter.


Feire høsten med å invitere på krydret eplekake i langpanne ! Langpanne eplekake wenches kjøkken. Her har du en oppskrift til stor langpanne. Se også oppskriften på Mor Monsen til liten langpanne , som tidligere er lagt inn her på detsoteliv.


Eplekake med norske, syrlige epler er typisk dessert i høstsesongen, men kan gjerne serveres ellers i. Torils eplekake i langpanne. Denne retten har 20kcal pr 1gram. Elska eplekake , og denne er pittelitt sunn og, mmmmmmmm #129303; .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения