mandag 24. desember 2018

Ovnsstekt laks

I denne oppskriften steker du laksen med sitron og soyasaus, og serverer den med en frisk salat av avokado, vårløk, eple og hjertesalat. Med ris er den komplett. Bakt laks er en rett som omtrent lager seg selv. En enkel hverdagsrett full av sunne grønnsaker. Alt i en form gjør dette til en favoritt!


Kjempegod og enkel lakserett som er like god hele året! Prøv gjerne med grønn tagliatelle, det harmonerer godt med ertene og laksen. Vanligvis kombinerer man hvit fisk med bacon, men det passer utrolig godt til laks også. Kanskje du ikke synes det er spesielt originalt funnet på, men det er nå . Ovnsstekt laks med søte rotgrønnsaker er en enkel, god og næringsrik middag. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på . Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør.


Grillet laks med squashsalat og mynteyoghurt. En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage. Skal du ha selskap er dette en rett som er lett å klargjøre på forhånd. En sunn og smakfull familiemiddag med laks. En oppskrift på ovnsbakt laksefilet med fløte, brokkoli, poteter og cherrytomater.


Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og . Selv om denne oppskriften med laks er svært så hurtiglaget, har den mye god smak. Dette kommer alle rundt bordet til å sette pris på. Her er en herlig oppskrift med laks som passer like godt på et festbord som til hverdags.


Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne må du prøve. Andreas Myhrvold serverer ovnsbakt laks med smørsaus og salat med rettich og agurk. Oppskriftene på tilbehøret ser du nederst. Vi anbefaler asparges og sommerkål.


Laks er både sunt, godt og raskt å tilberede. Denne retten blir ekstra god med litt dill, persille og parmesan. Grønne erter er en næringsrik belgfrukt som inneholder både proteiner og langsomme karbohydrater samt . Det ikke alle retter som lager seg selv, men ovnsbakt laks og ørret gjør det – nesten! Da er det heilt topp med såkalte kvardagsmiddager som både er raske, enkle, næringsrike og mettande. Laks i form med grønnsaker og fløte er . Soyasaus inneholder salt samt masse smak og er supert å bruke for å gi laksen det lille ekstra!


Denne lakseretten er helt nydelig sammen med asparges, poteter. Det var tilbud på hel laks på Meny for et par uker siden. Fiskene så så fine ut at jeg måtte ta med meg en hjem. Vi har ofte laksefilet til middag, . Ofte blir det laks eller ørret, for nesten alle liker det og det er lett å få tak i. Forrige helg hadde jeg besøk av en venninne fra fortiden, fra år siden for å være . Hvitløk, chili og ingefær er en perfekt kombinasjon.


Litt lime i tillegg frisker ytterligere opp. Til sammen gir disse fire ingrediensene utrolig mye smak til en . Visste du at nøtter smaker nydelig til laks ? Etter å ha smakt denne så vet du det. Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения