fredag 21. desember 2018

Eplekake uten egg med vaniljekrem

Dette er sokker som er lett å justere i størrelsen og har et mønster som går som en lek å strikke. Søte Snørose sokker med forsterket hæl. Helt ok garn å strikke me med du verden så kjedelig!


Tok jo evigheter å få ferdig en sokk i størrelse 45! Sverget dyrt og hellig på at det blir .

Du kan nå strikke inntil pinner ekstra dersom du ønsker en sokk som er litt lengre en det som er oppgitt for størrelsen. Nå skal du starte å felle . Når du strikker frem og tilbake på rette pinner, kalles det rettstrikk eller rillestrikk. Og den hvite som er størrelse år, har Kari Solgaard strikket. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker.


Du velger selv om du vil. Her får du mønster til votter og sokker i størrelse - år.

Morsomme votter med ku som sier Mø! Kuvottene er enklere å strikke enn de ser ut til. Malsen og Mor – Episode – Hvilken størrelse skal du strikke ? Greit å ta med over alt man kan trenge et håndarbeid (og når trenger man ikke det?). Strikketerapi – Episode – Hei. Etter å ha strikket ganske mange pulsvanter i ulike mønstre og farger, var det litt godt å dykke ned i restegarnet for å. Men når jeg skal strikke ullsokker fra størrelse baby til stor mann, så er det.


Jeg nekter å strikke voksensokker på mindre enn pinne og de . Disse er strikket i str -41. Sokker med gammaldags hælfelling. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på sokker og strømper til voksne og barn. Jeg har brukt 100g Senjagarn fra nille.


Gratis mønster på lester til barn strikket i Ninapetrina Mellomtykk Merino. Jaha, da har også jeg endelig lært å strikke sokker - flott oppskrift, tusen. Jeg kunne godt tænke mig at.

Har du alltid hatt lyst til å strikke deg sokker , men ikke helt veit hvordan. Mønsteret gjør dem super- elastiske i bredden, og lengden justerer du ved å strikke flere eller færre ruter. En innholdsrik oppskriftsbok for deg som vil strikke sokker , enten du har strikke - erfaring eller er. Plass for bevegelse er beregnet med i størrelsen på plagget. Løse plagg setter vi sammen til sett.


Vi ser at vi får inn færre luer og sokker , så dette trenger vi nå mer av i størrelse nyfødt (oppskrifter følger). Tova supertykke ullsokker. Inkluderer strikkeoppskrift og Hip wool garn.


Juster lengden hæl til tå etter egen størrelse. Før: 7NOK Fra: 7NOK. SOKKER ( størrelse 1-år og 4- år).


Merk den størrelsen du strikker med en farget penn, så blir det lettere . Jeg skal strikke noen sokker i størrelse baby (0-mnd.). Er en litt erfaren strikker , men har aldri fått til å strikke hæl før. Hvor lang tid bruker dere . Nr 17b ”Snøkrystall” votter strikket i Sisu til barn. Str 2-år strikkes på strømpepinne og 2½. Str 6-år strikkes på strømpepinne 2½ og 3. Et lite som jeg tar med ut, og et større som jeg kan strikke på hjemme.


Nå er det printet ut på papir og jeg er klar for å strikke litt babysokker ;).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения