fredag 28. desember 2018

Gaver med navn

Deigen til kjelesjokoladekake røres . Lise Finckenhagen lager sjokoladekake i langpanne med mye god glasur. Sjokoladekake i langpanne med god glasur. Med gode ingredienser blir resultatet saftig og godt - se vår oppskrift på den populære sjokoladekaken.


Bre glasuren utover kaken og dyng på med ønsket pynt.

Kaken er også veldig god som den er. Visited 118times, visits today) . Bare melis- glasur synes jeg er søtt og kvalmt, så må være en god , men . Glasuren har en god og mild smak av sjokolade. Deler i dag oppskriften på en helt magisk myk sjokoladekake , som du kan. Den tar mindre enn minutter å røre sammen , og så god den blir!


Veldig god sjokoladekake ! Eneste dumme var at vi måtte doble glasuren slik at vi fikk nok til å dekke hele kaka, dette gjorde at toppen ble litt oppskrapet.

Ved å piske inn romtemperert smør forvandles glasuren til sjokoladekrem. Har du lyst til å lage en skikkelig deilig sjokoladekake med massevis av sjokoladekrem,. Dette trenger du for å lage sjokoladekaken med sjokoladekremglasur. Husk å ta kaken ut av kjøleskapet i god tid før servering. To kjempegode varianter av topping til sjokoladekake.


Fantastisk god sjokoladekake - denne lager vi ofte! Jeg pleier å stikke noen hull i kaka før jeg har på glasur , da trekker glasuren seg ned i kaka og den holder . Her lærer Mats Paulsen deg et triks for å tilføre fuktighet og gjøre sjokoladekaken saftig og god. Saftig, sukkerfri sjokoladekake med dobbel glasur. Ekte vaniljepulver kan sløyfast, men gir en veldig god smak og balanserer kaka. Her får du oppskriften på en kjempegod sjokoladeglasur som passer til sjokoladekake i langpanne.


Det blir mye glasur til en langpannekake. En frisk og god smak av sjokolade og appelsin smak på kaken - Anbefales. En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage!


Har ei helt standard sjokoladekake i rundform i ovnen. Men lurer på om noen har oppskrift på en kanongod krem til fyll og pynt de har lyst å .

Den ultimate sjokoladekaken i langpanne. Ingen smelting, kun en bolle, ingen maskiner nødvendig, og en like enkel og god glasur. Man trenger egentlig ikke å tukle så veldig mye med en god sjokoladekake.


Tre lag sjokoladekake med sjokoladekrem mellom hvert lag. Den glasuren er god ja, men jeg bruker selvsagt smør. Wenches-sjokoladekake-i-langpanne?


Dette er en utrolig enkel, saftig og god variant av sjokoladekaken. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til . En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Du fyller kaken på vanlig måte og smører et tynt lag med glasur utenpå kaken.


En saftig og god sjokoladekake bakt på fullkorn med søtpoteter i glasuren som gjør denne oppskriften til et mer spennende og litt sunnere alternativ til den . Sikt i melis og vaniljesukker og visp til glasuren blir glatt og blank. Bruk fantasien din og dekorer den . Langpanne sjokoladekake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения