mandag 25. juni 2018

Ultralyd katt drektig

Ved undersøkelse av hjertet ligger katten som regel på siden med et EKG koblet på. Påliteligheten ved en positivt drektighetsdiagnose er høy. Det er meget godt mulig katten din er gravid. Vi kan ta ultralyd for å verifisere dette og angi når fødsel skal finne sted.


Katten går drektig i til dager. Ved ultralyd kan veterinæren undersøke om katten er drektig og om fostrene lever. Ultralyd kan brukes fra katten er dager på vei.


Rådgiving Til deg som ønsker å ha kull på tispa eller katten din kan vi tilby rådgivning. Dagen hvor man endelig kan ta ultralyd er en uhyre spennende dag. Hvor mange valper blir det? Kan man se hjerteslagene deres? Borgund Dyreklinikk tilbyr ultralyd for hund og katt.


Arbeid med reproduksjon hos hund og katt dreier se oftest om å hindre. Allerede etter uker kan vi ved hjelp av ultralyd se om katten eller tispa er drektig. På klinikken behandler vi hun katt , kanin, gnager og fugl. Man kan ved ultralyd se fosterblærer og hjerteaktivitet, og kan benyttes fra . En katt går drektig i 61- dager, om jeg ikke husker helt feil.


Du kan jo ta ultralyd for å se om det er kattunger der, men da må det ha gått . Fra ca dag etter parring er det mulig å fastslå om dyret er drektig eller ikke. Smågnagere kommuniserer med ultralyd som katten kan høre. Hvis du planlegger kull på hunden eller katten din kan vi gi råd og hjelp. Vi bruker ultralyd for å studere livmor, indre organer som lever, nyrer, milt, urinblære,. Vi kan si om din hund eller katt er drektig fra dager etter parring.


Klinikken har moderne utstyr innen blodprøve analyser, ultralyd , røntgen og tannrøntgen. Allerede ved 2-års alderen viser av hundene og av kattene tegn på. Vi har flere ultralydapparater som brukes til avanserte. Vi tar mye ultralyd for å bekrefte drektighet , kikke på urinblæren og prostata. Drektighet eller mistanke om drektighet hos hund og katt.


Vi gjør også ultralyd av full buk ved behov, . Vi kan bekrefte eller avkrefte drektighet hos hund og katt fra dag etter parring. Lurer du på hva de ulike tjenestene hos veterinær koster? Sjekk prisene på behandling hos veterinær og bestill time i dag! Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser.


Her finner du prislisten til hver av våre klinikker. Etter paring kan drektighet bestemmes ved hjelp av ultralyd eller ved hjelp av rektalisering rundt dag til etter paringen. Røntgen drektighet , fra kr, 69-.


Vi utfører drektighetsundersøkelse ved hjelp av ultralyd og røntgen. Ta kontakt ved spørsmål rundt drektighetsundersøkelser av hund og katt. Halden Dyreklinikk er en veletablert smådyrklinikk som behandler hun katt , fugl , gnager og ilder.


Veterinærfaglig kompetanse, råd om fôring og stell. Pelsstell katt inntil minutter, inkl. En hunnkatt skal føde ungene sine mellom 58. Helseattest, vaksine og id-merking 1. Sterilisering hunnkatt fast tirsdagskampanje:.


Tamkatt eller huskatt (Felis silvestris catus) er et lite rovpattedyr i kattefamilien. Det betyr i praksis at katter kan høre smågnagere som kommuniserer med ultralyd. Hunnkatten går drektig i cirka 63–dager og føder normalt to kull i året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения