torsdag 28. juni 2018

Name it softshell alfa

Tiden går fort og vi har allerede kommet til juni måned. Vi får håpe at vi ikke har brukt opp sommerværet for i år. For mai måned har vært helt fantastisk. De elsker å være i aktivitet – men ikke alle barnehager legger til. Barnehagene legger ulik vekt på fysiske aktiviteter.


I dag har vi markert 17. Barn og voksne koste seg med 17. Det som var mest stas, var . Hellerudtoppen barnehage. Etterpå har vi leker og aktiviteter for barna i barnehagen. Juni Sommertur til Hovedøya.


Mai - barnehagen er stengt. Hurra for den flotte nasjonaldagen vi fikk på onsdag! Tirsdag hadde vi prøvetog i barnehagen til stor suksess!


Vi hadde ulike aktiviteter i barnehagen der barna . Helena (5) ved Læringsverkstedet Langaard barnehage i Oslo er enige om at 17. Aktiviteter du kan gjøre med barna på lavt feriebudsjett . Vi inviterer de forsatte som har mulighet til å være me til å se på toget som går i barnehagen. Hovedmål: Delta på aktiviteter og forberedelser til 17. På utkikk etter kreative og superenkle ting du kan lage til 17.


Hvorfor ikke pynte seg litt ekstra til 17. Vi har også rom for fysisk aktivitet inne med både hinderløype, puterom og. Siden vil bli oppdatert en gang i måneden med nyheter, barnas interesser og ulike aktiviteter.


Dette har vi gjort i mai. Utsikten barnehage setter omsorg, lek og læring høyt på vår prioriteringsliste over hva barnas. Godt kosthold og god veksling mellom aktivitet og hvile er av betydning for å utvikle en.


Nasjonaldagen ble feiret med mye aktivitet og barna gikk blant annet i . Det blir som tidligere år et felles 17. Toget går fra P-plassen . Siden ingen av barna her har gått fast i noe barnehage ,er tilbudet til. Månedsbrev for avdeling Strålen for mai måned. Kristi Himmelfartsdag barnehagen er stengt.


Gruppe gul blir i barnehagen: lager. Orion gikk med fanen foran i toget, og vi sang, ropte heiarop og blåste i tutene våre Snart er det pølser. Ukeplanen vår viser en oversikt over aktiviteter på de aktuelle ukedagene:. På Lyngmo barnehage markerer vi alltid 17. Når vi er ferdige med å gå i tog har vi mange morsomme aktiviteter på lekeplassen vår.


Planlegg utflukten med disse tipsene til aktiviteter for barn ute i naturen. Men vit at sesong for froskenes gyteperiode er i mai og begynnelsen av juni. Det var også på sin plass med tradisjonelle 17. Så da maten var fortært satte vi i gang med sekkeløp, potetløp, ringspill, kasting . Liste over klær i barnehagen.


På hvert bord ligger en aktivitet, og etter en stund bytter gruppene plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения