tirsdag 19. juni 2018

Gravid etter provosert abort

Etter at begjæring om svangerskapsavbrudd er fremsatt, får den . Etter en spontan eller provosert abort anbefaler WHO å vente minst seks måneder . Er du ikke steril en stund etter at du har tatt abort? Hun ble jo gravid bare 1-uker etter den provoserte aborten. Etter å ha lest innlegget ditt syns jeg ikke du burde bli gravid nå.


Virker som du fremdeles sliter psykisk etter aborten. Jeg skjønner at du har . Mindre sjanse for å bli gravid etter provosert abort ? Gravid etter provosert abort. Flere resultater fra forum. Du kan ombestemme deg helt til siste øyeblikk før abortinngrepet , også etter at du har.


Kroppen din bruker noen dager på å omstille seg til ikke å være gravid. Noen gravide kvinner opplever abort så konfliktfylt at de ikke snakker med. Kjelsvik fulgte dem opp med et intervju fire uker etter at de hadde . I Norge kan du selv bestemme om du vil ta abort i løpet av de tolv første ukene. Etter uker må du søke en nemd om å få ta abort.


Hvilken kraft har argumentet om at den gravide selv må ha råderett over egen kropp? Men studier viser at det går bra med kvinner etter at de har tatt abort, både psykisk og fysisk,. Slik foregår en provosert abort. Etter en medisinsk abort er det helt vanlig å blø og ha litt vondt i to-tre uker. Mange som tar en provosert abort vil også kunne kjenne på samme sorgen.


Tanken om at hun var gravid føltes fjern. Abort , kirurgisk provosert. Etter aborten var Ane sykemeldt i tre dager fra studiene og deltidsjobben. Du vil nok helt sikkert greie å bli gravid igjen.


Kontakt lege dersom menstruasjonen ikke kommer tilbake etter 4-uker. Dersom du føler deg gravid , må du ta en graviditetstest. Mange kvinner får psykiske reaksjoner etter spontan eller provosert abort.


Ett av fem svangerskap ender i spontanabort. I tillegg til kvinner som hadde fått utført en provosert abort , . Er det en fare for at jeg må foreta en provosert abort etter en røntgenundersøkelse i tidlig gravid ? Nei, kommer man ikke opp i slike . Selvbestemt abort er en forutsetning for at alle barn som fødes,. Hun er blant de mange kvinnene som får psykiske reaksjoner etter en provosert abort.


Du trenger ikke å oppgi noen grunn for hvorfor du vil få utført abort. Du kan selv ringe ditt nærmeste sykehus og bestille time til abort. Kvinners følelser til det å være gravid. I forbindelse med mener vi: før, under og etter en provosert abort. ETTER – aborten og inn i framtiden.


I fjor tok 4kvinner abort ved sykehuset Buskerud. Hun utsatte den en gang på grunn av en ferie, og måneden etter hadde hun menstruert lite og sent. Det er så mange provoserende innlegg, og det er lett å mene mye om abort når det ikke . De første to ukene av din graviditet er du egentlig ikke gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения