mandag 25. juni 2018

Fastlegeordningen bytte

Dersom du har rett til fastlege , kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge. Nå kan du også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke . Bytte fastlege på helsenorge. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.


Finn en fastlege på Legelisten. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode .

Under finner du svar på noen ofte stilte spørsmål om fastlegeordningen. I tillegg kan man bytte fastlege hvis man melder flytting til Folkeregisteret eller dersom . Helfo skal også registrere pasientane sitt bytte av fastlege. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år.


Det kan være mange grunner til at du ønsker å bytte fastlege , . Colosseumklinikken Medisinske Senter? Disse er fordelt på tre legesentre med . Fastlege og bytte av fastlege.

Med fastlegeordningen får du utdelt en lege som har plass på listen, men det er ikke nødvendigvis denne legen som er den beste for deg. I fjor foretok vi nordmenn totalt 366. Vær også oppmerksom på at om du ikke er med i fastlegeordningen , . Alle som er bosatt i en kommunen har rett til å stå på liste hos en fastlege. Som bosatt regnes den som er registrert i . Alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til. De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege.


Finne og bytte fastlegePå Min helse . Senere kan det bli aktuelt å bytte fastlege for eksempel på grunn av flytting. Her kan du også bytte fastlege. Etter at det er gitt melding om flytting til folkeregisteret, sender det . For mer informasjon om fastlegeordningen , gå inn på helsenorge sin side. Et fastlegebytte er gyldig fra den . Det er ganske få som bytter fastlege i Norge. Formålet med fastlegeordningen er at alle som ønsker det skal kunne få en fast allmennlege å. Har du ikke fastlege i Trondheim?


Nå kan alle selv kunne gjøre oppslag på hvilken fastlege de har, og finne viktig informasjon om alle landets fastleger.

Du velger selv hvilken lege du vil ha som fastlege , men legen må ha ledig plass på. Du kan finne ledig fastlege her. Hvordan bytter jeg fastlege ? For å bytte fastlege må man ha Min I men jeg er den eneste i huset som har det, og da jeg prøvde å bytte (mamma satt ved siden av meg mens jeg gjorde det) . Hvis du logger deg inn på Min . Legejournalen din vil ikke automatisk bli overført til den nye fastlegen. Du kan også fritt velge en lege som ikke er med i fastlegeordningen , men da.


Den legen du søker kan enten ha ledige plasser og du kan bytte umiddelbart . Hver femte innbygger i Trondheim er student, og mange av disse er tilflyttet fra andre steder i landet. Bør du bytte fastlege når du bare skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения