onsdag 27. desember 2017

Svømmehallen åpningstider

Ordinære åpningstider for publikum. Gå til Åpningstider - Åpningstider. Vanlige åpningstider : Mandag: Fellesbad 15.


Det er andre åpningstider på Moa svømmehall på disse dagene . I Bergen kommune er det flere svømmehaller og utendørs sjøbad som er åpne for publikum. Barn må være år og svømmedyktige for å kunne bade alene. Svømmehallen er en del av anlegget knyttet til Møglestuhallen. Oversikt over alle kommunale bad i Oslo, priser og åpningstider.


Riskahallen har fått egen facebookside. Vennligst følg denne for å få mer informasjon om svømmehallen. Dag Tid Mandag Stengt Tirsdag 15. Besøksadresse: Venneslamoen 1. Postadresse: Postboks 25 . Sjekk åpningstider , adresse og billettpriser for Gamlingen, Hetlandshallen, Hundvåg svømmehall , Kvernevik svømmehall , Tastahallen og Stavanger . Horten svømmehall kan tilby et basseng på x 1meter for trening, mosjon og lek, stupefasiliteter ( og m), vannsklie og badstue. Vormedal har priser vi ikke har.


På grunn av kapasiteten i bassenget, er det ikke mulig å bade mer enn én time. Basseng på Idrettens Hus. Klikk her for å se åpningstider for svømmehallene. Tynset svømmehall er åpen i vinterhalvåret ca. De mindre garderobene er åpne hele åpningstiden.


Sunndal svømmehall er lokalisert på Sande ved Sunndal. Ta turen innom Gjøvik svømmehall og få en oppfriskende dukkert. Bokemoa svømmehall har åpent for publikum mellom høstferie og påskeferie.


Etter påskeferien stenges den for publikum i . Sjekk våre åpningstider under meny på høyre side. Her får du mosjon, trening,. Merk at svømmehallen er stengt i skolens sommerferie fra og med uke til og med uke 32. Foruten de vanlige åpningstidene , brukes . Siste åpningsdag før vi sommerstenger svømmehallen for offentlig bad er lørdag 25.


Friluftsbadet på Kongsten åpnet i år 18. Stinta svømmehall er et offentlig bad med meters basseng og badstue. Treningsrom Mandag-fredag: 07. Er svømmehallen åpen i høstferien (uke 41)?


Vi har sommertid med reduserte åpningstider 1. I såfall er det noen endring i åpningstider ? Tente å ta med barn og barnebarn og kose . I tillegg til Haraldshallen som er kommunens svømmehall og de øvrige offentlige anleggene og byggene i idrettsparken, fotballbanene, . Foto Heidal IL - Klikk for stort bilde. Verdal svømmehall har sommerstengt i perioden 01. Opplæringsbasseng (varme): .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения