mandag 25. desember 2017

Morsomme dikt

Leter du etter morsomme dikt ? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden har vi samlet flere morsomme dikt som får deg til å le! Innlegg om Morsomme dikt skrevet av esalen.


Det skrives ikke så mange dikt med ordentlig rim og rytme lenger.

Men det kan bli ganske gøy når man gjør det,. Humor: Hei,Skal ha framføring av dikt denne uken og jeg tenkte jeg skulle ha et som . Hjelp til å finne et kult dikt - Skole og leksehjelp 28. Trenger eit Morsomt Rim - Humor 11. Hei og husk og hipp og hopp! Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Se,her husker Tipp og Topp! Topp går opp når Tipp går ned.

Hipp og Hopp og husk og hei! Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste. Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par! Du er ingen heks, Jeg gir deg.


VG Nett) På ett døgn sendte VG Netts lesere inn over 7dikt. Vi har plukket ut de beste. Vurdering: Presist og morsomt øyeblikksbilde. VG Nett) Norske kjendiser feiret poesidagen ved å plukke ut sine favorittdikt.


Denne Pinnen ble oppdaget av norma lund. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Barn elsker regler, dikt og vers som rimer. Kos dere i lag med regler,. Også morsom å dra frem når de større barna har sølet og griset.


Det er enkle, men ganske morsomme dikt. Deretter leser enda en mann.

Jahn og Tom spilte frijazz, på henholdsvis piano og kontrabass. Da vi kom til denne avdelingen i showet, var stemningen i salen . Morsomme dikt av kjente forfattere Morsomme dikt av kjente forfattere Du veit at han mor si laut fylgja. Tekst: Arne Paasche Aasen.


Mannakorn kan kanskje virke krevende, men diktene kommer leseren i møte uten å stille kunnskapskrav. I tillegg forteller diktene også historier som, men i vers, er like morsomme. Historier som dette diktet: Musen vacilón, et morsomt dikt for barn som får deg til å ha . Liker du å lese MORSOMME dikt , med fine illustrasjoner?


Anbefaler Pling i bollen. Og Pling sa det også da Nesla og Maneten forelsket seg,det var. Nunataq har et stort utvalg av merkeklr, sko og sportsutstyr 23. Selv fem-trinns-raketter og kjernefysikk blir . Norges beste søkemotor for shopping.


Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения