tirsdag 19. desember 2017

Gratis utdanning for voksne

Dersom du er over år og ikke har fullført videregående, kan du ha rett til gratis videregående opplæring. Voksenopplæringen tilbyr videregående opplæring for voksne. Alle som er over år og som trenger det, har rett til gratis opplæring.


Da er den også gratis , og heter voksenrett. Opplæringen organiseres etter dine behov. Du skal få tilbud om opplæring som bygger på den utdanningen du har, .

Ta videreutdanning og etterutdanning hos NKI Nettstudier - Nordens ledende leverandør av utdanning på nett. Vi tilbyr videreutdanning innen en rekke . Det er ikke bare 18-åringen som skal søke utdanning for første gang som bør. Som student har du som regel tilgang på gratis veiledning på . Er du over år, kan du ha rett til gratis videregående utdanning. Gratis utdanning for voksne.


Sjekk hvilke fag du kan ta ved Åsane videregående skole: Helseservicefag Helsesekretær Tannhelsesekretær Kontorfaget. Noen voksne har en lovfestet rett til videregående opplæring. Voksne uten slik rett kan søke, men vil bli prioritert etter voksne med rett.

Det er mange gode grunner til å tenke utdanning i voksen alder. Alle tjenester er gratis for deg med voksenrett. Utdanningen kan føre fram til fagbrev, yrkes- eller studiekompetanse. Da kan du søke om gratis videregående opplæring for voksne.


Du kan også få veiledning og . Informasjon om videregående opplæringstilbud til voksne. Hvis du har voksenrett til grunn- eller videregående skole, eller du ønsker å ta utdanning som voksen uten voksenrett, finnes det mange muligheter for det i . Dersom du har søkt og fått innvilget opplæring organisert for voksne , har du også rett til. Karrieresentrene i Vest-Agder tilbyr gratis individuell veiledning, realkompetansevurdering og opplæring for voksne på videregående nivå. Telemark fylkeskommune har ansvar for videregående opplæring til voksne.


Vurderes du til å ha rett til voksenopplæring har du rett til gratis. Hvis du er voksen med rett til videregående opplæring etter § 4A-i. Som voksen kan du kan få vurdert retten din til å fullføre påbegynt utdanning. Søkere som innvilges rett til gratis utdanning , og som ønsker annen utdanning. Alle som har fylt år uten å fullført en videregående utdanning har voksenrett og dermed rett til gratis videregående opplæring for voksne.


Alle voksne som ikke har fullført videregående skole tidligere har rett til å få gratis utdanning på videregående . I veiledningssamtalen ser vi på hva du har av tidligere utdanning og arbeidserfaring. Tilbudet er gratis og primært for voksne.

Voksne som har fullført grunnskolen eller tilsvarende, men som ikke har fullført videregående opplæring, har etter søknad rett til videregående opplæring. Grunnskoleopplæringen er gratis. Voksne kan også ha rett til opplæring i grunnleggende ferdigheter.


De grunnleggende ferdighetene er: å kunne uttrykke seg . Hovedområdet for OPUS Bodø er videregående utdanning for voksne , men du kan også. Kurstilbudene er også en blanding av betalingskurs og gratis kurs. Du trenger videregående opplæring hvis du skal ta høyere utdanning.


Dersom du oppfyller disse kravene har du rett til gratis videregående opplæring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения