fredag 8. desember 2017

Ekstra god lapskaus

Brun lapskaus er god , ren tradisjonsmat som er enkel å lage og smaker fantastisk. Lapskaus er en god gammeldags klassiker, lag den med sesongens rotgrønnsaker og frisk persille til pynt! Lapskaus smaker aller best når du gir den litt ekstra tid og kjærlighet, men du kan fint. God hjemmelaget lapskaus er ikke hverdagskost lenger.


Og det er syn for det er svært enkelt og godt om du følger våre råd. Når Liv lager lapskaus lager hun alltid store porsjoner, som kan fryses ned.

Som en ”hemmelig ingrediens” har hun i litt salt flesk, for ekstra god. I et bryllup, for eksempel. Det er en enkel måte å lage smakfull mat til mange gjester. Vår norske, tradisjonelle lapskaus er fenomenalt god , . Mangler: ekstra Den beste kjøttsuppen og lapskausen!


Jeg bruker som oftest å gjøre om suppa til lapskaus dag nummer to, og har vi. Har så lyst til å lage en sånn skikkelig tjukk, deilig lapskaus som bare blir bedre og bedre. Serveres med iskald ekstra lettmelk og flatbrød :-).

Lukten av bestemors lapskaus vekker gamle minner, og forteller om tradisjoner som bør bli tatt. Sellerirot eller persillerot gir ekstra god smak. En oppskrift på lapskaus med litt mørere oksekjøtt. Slik blir dette en rask og enkel. God også med oppskåret kjøttpølse i stedet for kjøtt.


Lapskaus er god norsk tradisjonsmat, og en varmende middagsrett for kjølige kvelder. På høsten er rotgrønnsakene ekstra smaksrike og gir flotte høstfarger til . Lapskaus med pinnekjøtt - en digg måte å lage tradisjonsmat av. Har du kjøtt med bein, kokes alt sammen me og du får ekstra god kjøttkraft. Tradisjonsretten lapskaus er alltid en vinner på middagsbordet, og med mørt storfekjøtt blir det ekstra godt. Her får du brødrene Prices oppskrift på den danske lapskausen.


God gammeldags lapskaus , et sunt og godt valg i hverdagen. Bli gullmedlem og få ekstra informasjon om næringsinnholdet i våre oppskrifter. Vil du lage ekstra lettvint pølselapskaus kan du bruke ferdig lapskausblanding. Om du synes lapskausen blir litt tynn, kan du tilsette litt potetmospulver. Ekstra god indisk lapskaus.


Lys lapskaus med potet, svinekjøtt og grønnsaker. Det kalde klimaet i Norge gjør rotgrønnsakene ekstra friske og smakfulle.

Bibringe er et kjøttstykke med ben som gir god kraft. Dette kjøttstykket er godt egnet til lapskaus , og til andre supper som får ekstra god tid i kjelen før den skal . Denne Pinnen ble oppdaget av Evy Barstrand. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Lys med svineknoke, brun med okse el elgkjøtt, noen lager brun saus og har grønt og kjøtt i…Deilig restefest el ekstra til frysern er også toppers . Server med noe ekstra , for eksempel rikelig med kruspersille eller . Husk å varme lapskausen godt igjennom.


Dryss gjerne over hakket fersk persille – det gir en god smak og noen ekstra vitaminer. Og god tid er et nøkkelord hvis du skal klare å lage skikkelig god. I dag har jeg laget god tradisjonell brun lapskaus og da blir det full jubel. Men hvis du planletter litt vil jeg anbefale deg å kjøpe inn litt ekstra.


Noen skiller mellom lys og brun lapskaus , hvor den lyse opprinnelig var en. Hadde sky fra kotelettene i sausen, som gjør sausen ekstra god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения