tirsdag 30. mai 2017

Sous vide temperatur hjort

Totalt ukjent toppkeeper med tvangslidelser og interesser som jeg slår av og på som det passer meg. Det har vært godt med kantareller gjennom sommeren. Len selleripuré som får fin syra av crème fraiche och citron, perfekt till den lite söta såsen och den vilda smaken från hjortfilén.


Jeg lagde stekt ris med meksikanske smaker . Den här rätten går att laga i en enda panna!

Så enkelt, så gott, så lyxigt! Exempelvis från Polarica - deras hjortskav kommer från hjort i hägn i Nya Zeeland. De har även fina frysta fina krav-märkta kantareller och lingon.


Det er noe helt spesielt med hjort ! Hvorfor: Spennende viltsmak som representerer Norge: Ukens råvare: Hjort. Det snakkes mye om lam og fårikål gjennom høsten, men la oss ikke glemme hjorten. Ytrefilet av hjort med kantareller , amandine poteter servert med en perfekt kombinert blåbær- og rødvinsaus.

Kantareller er garantert ikke noe indisk, ikke sjampinjong heller. I disse høsttider er det fristende med elg og hjort , for å få variasjon fra den . Taggar: gryte, haust, hjort , hjortegryte, kantarell. Med nydeleg kryddersmak av kantarellen vi har plukka i skogen og søt og syrleg.


Får du ikkje tak i kantarell kan du nytte anna sopp i staden, eller bytte ut . HJORT MED STEKT KANTARELL OG PORTERSAUS En godt måltid nytes best med gode venner. Siden vi akkurat har vært så heldige å få . Salt og pepper 3gram rensete kantareller skivet . Flatbiff av hjort med stekte kantareller og ristet blomkål. Dette trenger du til porsjoner: 7g hjort flatbiff ½ blomkålhode stk kantareller , må . Sett elg, rype, hjort eller reinsdyr på menyen og vinn alle matglade hjerter. Lag en viltburger av elgkjøtt med høstens ferske kantareller , sprøstekt bacon og . En underbart krämig och smakfull viltpanna som du gör på skav från hjort , vispgrädde, lök, kantareller , messmör, soja och timjan.


Till det ljuvliga viltskavet . Hjorten serveras med västerbottenskroketter, rödvinsreducering, kantarellsås, fritterad svartkål och syrade kantareller. Hittar ni inte hjort så går det självklart att tillaga samma meny med .

Prøv gravet hjort som forret eller som en smårett, norsk vilt smaker fantastisk! Indrefilet av hjort med rødbetepurè, portvinsaus og båtpoteter. Skrapa kanterna med en slickepott, tillsätt . Stek kantarellene i smør. Hjort og hummer, kantarell , aspargesbønner og choronsaus 39-.


Løkkrem, sopp, aspargesbønne, spinat og béarnaisesaus. Dette er mammas måte å servere vilt på og denne gangen valgte hun hjort men reinsdyr eller elgstek kan tilberedes på nøyaktig samme måte. Skogens kantareller passer perfekt til både reinsdyr, elg og hjort – men også til laksefileten! Her er en rask og sunn lakserett – med smaken av . Viltgryta med kantareller ( Hjort ). Garnityret er smørstekt kantarell og en forsiktig stekt filet av reinsdyr. Har du tilgang på annet vilt så kjør på.


Både elg, hjort og rådyr vil fungere . Villmarksgryte av hjort. Kronhjort i terninger med sjampinjong, kantarell , steinsopp, purreløk og squash. Inkludert: Sørumpoteter eller . Les mer: Listeria og Toxoplasma kan skade fosteret. Se også: Toxoplasma i kjøtt fra hjortevilt – gravide bør være spesielt forsiktige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения