fredag 26. mai 2017

Gjensidige reiseforsikring

Vår reiseforsikring gjelder på små og store reiser året rundt. Se oversikten over hva som dekkes av reiseforsikringen. Få nettrabatt når du kjøper reiseforsikring på nett.


Sjekk pris og kjøp reiseforsikringen her. Hvis du er på reise mangler bagasje, blir forsinket, eller du må avbestille reisen på grunn av sykdom, kan du logge inn og benytte vår skademelding på nett. Gjensidige har et bredt utvalg av forsikringer. Kjøp på nett og få nettrabatt. En forsikring er der for det uforutsette.


Enten det er en koffert som aldri kommer helt frem på flyreisen eller en avbestilling i siste liten. En oversikt over hva som er inkludert i basisforsikringen, og hva du kan utvide den med. For ansatte — Yrkesreiser.


Reiseforsikring for bedrifter. REISEFORSIKRING : Sett deg nøye inn i vilkårene når du velger. Sørg for at leiebilforsikringen dekker det samme som en forsikring av en. Ved å få pris fra flere forsikringsselskaper, kan du sammenligne og sikre deg den beste . Vi hjelper deg med å finne rett forsikring for dine behov.


Er dere mye på reise er det også viktig å tegne reiseforsikring ! Du må først ta kontakt med. Antall ansatte ‎: ‎9per 30. Fordeler med NAF Forsikring. I tillegg kan du velge én ekstra forsikring inkludert i medlemskapet. Her finder du forsikringer med nogle af markedets bedste dækninger til familien, bil, hus, indbo og erhverv.


Jernbanepersonalets bank og forsikring. Har du spørsmål om dine forsikringer ? På denne siden finner du svar på de vanligste spørsmålene om forsikring. Det er godt å være forberedt!


Kortet er uten vesentlige fordeler, og har heller ikke reiseforsikring inkludert. Har kredittkortet andre fordeler ‎: ‎Ja Minstebeløp å betale av opptrukket kreditt ‎: ‎5. Det går utrolig raskt å sende inn skademelding, og nesten raskere å få svar på mail om . Du trenger ikke foreta deg noe i forbindelse med skiftet . Uansett hvor du skal reise i sommer bør reiseforsikring være en selvfølge. Og ikke alle får dekket tapene sine på reiseforsikringen.


Du kan være skikkelig ille ute dersom noe skulle gå galt mens du er på ferie uten reiseforsikring. Da bør du sjekke nøye hva reiseforsikringen din dekker, før du reiser. Dette gjelder grunnforsikring, utvidet forsikring for konkurranseutøvere og for trenere.


Find executives and the latest company news. DNB Forsikring Frende Skadeforsikring Protector Forsikring. Det viser ferske tall fra . Sommeren er full av overraskelser og forventningene til hva som blir dekket over reiseforsikringen er stor.


Brevet er sendt ut ved en . Du får medlemsspris på forsikring , bank og sparing. Fra nyttår kan du spare .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения