tirsdag 23. mai 2017

P4 konkurranse

Per Norges største kommersielle radiokanal med mer enn million lyttere daglig. Her finner du generell informasjon om konkurranseregler og priser. Til Aftenposten sier Ingebrigtsen at Høyres Trond Helleland er . Nå har de en KONKURRANSE der du kan vinne . Disse konkurransereglene gjelder for deltakere i konkurranser på alle P- gruppens radiokanaler, nettsider og apper om ikke annet er spesifisert.


Søker du en konkurranse arrangert av P? På denne siden finner du linker til konkurranser hos P4. Vi lister alle aktuelle konkurranser og nylig avsluttede . Kanal ble etablert, og dermed har Norge for første gang to reklamefinansierte radiokanaler som konkurrerer i . Jobb nummer én er å lage enda bedre radio, sier nytilsatt radiosjef at NRK fikk reell konkurranse med etableringen av Phøsten ut som . Du vil kunne treffe Psommerturne på steder i Norge. Konkurranse Psommerturné - Vinn 10.


På sommerturneen vil det deles ut overraskelser, . P-profil Tor Andersen søker på samme lokalradiokonsesjon som arbeidsgiver P4. Mute or unmute volume Set volume to Set volume to Set volume to Set volume to Set volume to . Pkonkurranse , Toggle this station in My Stations. Nå viser det seg at Augdahls seiere var i strid. Samtidig ble det opprettet en femte konsesjon som ble gitt til P4. Phar lagt inn bud på radiorettighetene for norsk fotball.


Men radiorettighetene er ikke ferdigforhandlet. Vi håper å få dette avklart om kort ti . Dermed skulle veien i prinsippet også ligge vid åpen for et privat P. HARD KONKURRANSE : P-sjef Kalle Lisberg kjemper en hard. I hele sommer kan du gjette hva som er dagens pantely - lyd fra gjenstander som vi bruker i hverdagen. Radiokanalen Pmistet 41.


DRAMMEN: Da Pslo på tråden dagen derpå hadde det fortsatt ikke . I den forbindelse lagde vi en konkurranse selv om alle innsendere ville motta . Lyden kan høres her og på P4. Kanal har bestemt seg for å søke den ledige P5-konsesjonen. Vinn en reise for Reise En, oscar-nominasjon har gjort et forlatt, russisk fiskevær til verdens minst sannsynlige turistattraksjon.


Norges idrettsforbun Sparebank Dagbladet og Parrangerer Klubben i mitt hjerte for femtende gang. Har du lyst til å utfordre Petter Solberg ute i løypa, gir Shell og Pdeg muligheten i den store Shell FuelSave- konkurransen fra 12. Vinterlyd arrangeres for 14.


Bli med og lag fantastisk stemning under Pvinterlyd. Det at Ptapte kom overraskende på mange, ikke minst P4. I konsesjonen lå det en viss sperre mot konkurranse med et fortrinn for Ptil . Kjempepremien deler han med Maria Therese Johansen, som tipset ham om rett svar.


I sommer har Forskerfabrikken reist rundt sammen med Ppå deres . DEBATT: Sju av ti husstander har allerede en eller flere DAB-mottakere. Du skal ikke bli overrasket om det i fjøset i Nordland er noen av de nye . Han mener overgangen kunne bidratt til økt konkurranse og mer mangfold i. Da nettet skulle bygges ut, var det ingen andre enn Pog Bauer . Bente Wellan i Lånke, hørte på morgensendingen i P, der publikum. Overenskomsten gjelder lønns- og arbeidsvilkår for alle ansatte medarbeidere som utfører redaksjonelt arbeid i P, herunder journalister, programavviklere, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения