mandag 22. mai 2017

Rød i armhulen

Den har fått navnet Besses lavkarbo lapskaus siden det var pappa som tenkte ut retten. Litt rotgrønnsaker måtte vi ha, men vi klarte oss uten . Slik lager du sunn og god mat på stramt budsjett. Her får du min vri på lys lapskaus med kalkunpølser og grønne linser.


Her finner du inspirasjon til å lage mat som er sunn og god på smak. Derfor var det like greit å vente til det ble stille i fjøset. Denne uken slår vi et slag for sunn mat.


Bruk frosne grønnsaker og du sparer mye på . Brun kjøttet i smør, litt av gangen, sammen med finhakket hvitløk. Skjær kjøttet i terninger. Ha kjøttet i en gryte og . Sunn og fersk mat levert rett hjem. Det er jo masse grønnsaker i lapskaus , og alle vitaminene blir værende i retten, i motsetning til om man koker grønnsaker og heller av vannet. Lager lapskaus kokt på vann og kjøttbuljong.


Også har jeg i potet, kålrot, gulrot, selleri, purre og kylling-pølsebiter. Er dette en grei middag for . Lys lapskaus laget med salt kjøtt er genial mat å ha ferdig når man kommer frem til en kald hytte. Eller som dugnadsmat til gjengen. MEN når gryta kommer på bordet smaker det nydelig og . Husmannskostbølgen min fortsetter, og denne gangen er det ingen ringere enn den klassiske . Passer godt til hverdagsmiddag.


Server lapskaus med flatbrød og gjerne rørte tyttebær. Pølselapskaus med potet, kålrot, gulrot, sellerirot, purre og polkabete. En sunn , enkel og smakfull . Når man er på farten er det ofte vanskelig å finne god og sunn mat langs veien. I løpet av to dager kjørte vi timer i . Det er en ypperlig måte å få i barna grønnsaker på, og hvis du lager den med karbonadedeig har en . Jeg har fått ny gryte og elsker å lage mat i den. Lapskaus er go enkel og ikke minst sunn hverdagsmat.


Helst bare i den slik at jeg slipper så mye oppvask. Som matblogger så går en stor del av dagen min med på noe . Hjemmelaget lapskaus finnes det uttallige oppskrifter på, men alle inneholder grønnsaker! Rask lapskaus : Gunda Djupvik og en skål med lapskaus.


Når du er gira på noe sunt. På travle dager hvor du har lite tid eller overskudd til å stå lenge over grytene er det greit med ferdig preparerte grønnsaker som . Godtlevert smake vår deilige hjemmelaget lapskaus - slik vi gjør det på. Og vi er opptatt av at forbrukerne spiser sunn og god og ikke minst så . Mange synes det er vanskelig å lage sunn og god mat i hverdagen. Utfordringer som står i veien an være tidspress eller manglende inspirasjon på kjøkkenet.


OL- SUNN MAT: Lapskuas med grønnsaker er sunn og god mat foran tv. De aller fleste erstatter palmeoljen med den sunne rapsoljen. Trondhjems Lys Lapskaus. I går leverte vi lapskaus og gløgg til byggeplassen til nye Tine Meieriet.


Kjempekjekt å kunne mette 2pers og spre litt julestemning på byggeplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения