mandag 29. mai 2017

Helsestasjonen åpningstider

Mandag, tirsdag og onsdag 16. Helsestasjon for ungdom. Gå til Åpningstider - Åpningstider. Enkelte fredager kan helsestasjonen være steng på grunn av møter.


Informasjon om tilbudet, kontaktinformasjon og åpningstider. Du finner åpningstid og kontaktinformasjon på siden til hver helsestasjon. Moa helsestasjon er en del av Moa familiesenter, og ligger i 1. Her treffer du helsesøster. Vi har åpent hver tirsdag og onsdag kl. Det er mulig å bestille time hos lege og helsesykepleier på forhånd.


I skolens sommerferie fra . Hos oss kan du få råd og veiledning. Alle som jobber på helsestasjonen har taushetsplikt. Du trenger ikke å bestille time - bare stikk innom i åpningstiden (mandager fra kl. 14:- 16:30). Gratis tilbud til unge - år.


Husk at alle vi som jobber på helsestasjon for ungdom har taushetsplikt Hva koster det? Lillehammer helsestasjon. Etterkontroll ca uker etter fødsel ‎: ‎Samliv etter. Velkommen til helsestasjon for ungdom i Lørenskog. Dette er et tilbud til deg.


Vi følger skolens ferier. Her finner du skoleruta for å se ferieoversikten. Det er helsestasjoner ved alle tre Familiens hus i Kristiansand. Når et barn blir født sendes fødselsmelding til helsestasjonen der du bor. Kommunes helsestasjon for barn driver forebyggende og.


Eigersund helsestasjon Man . Klepp helsestasjon , Kleppetunet. I åpningstidene vil også nordre inngang være åpen for helsestasjon for . På helsehuset finner du også jordmor, . Det er endringer i åpningstiden for Myklerud helsestasjon i sommer. Nesoddtangen helsestasjon og jordmortjenesten Tangenten Kongleveien . Hva er helsestasjon for ungdom?


Jordmor, helsevern, flyktningetjenesten, skolehelsetjeneste. Du kan ringe helsestasjonen hver dag kl 8-15. Besøksadresse: Elvegata 1 Åpningstid : mandag-fredag kl. Utover det er helsestasjonen for barn vanlig åpningstid.


Sommerens åpningstider : helsestasjon for ungdom! Stjørdal helsestasjon driver helsefremmende og forebyggende arbeid i helsestasjon ,. Egen åpningstid for gutter: tirsdag kl. Hva kan helsesøster tilby: -råd og veiledning om: . For dager siden - Tlf.


Normal åpningstid fra uke 34.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения