onsdag 21. november 2018

Tannlege rabatt 21 år

Men fra kalenderåret man fyller år er man nødt til å finansiere alt av. Heldigvis finnes det mange tannleger som tilbyr egne rabatter for studenter. Hvem betaler tannlegeregningen din? Tannbehandling for barn (0-år ). Deretter betaler du prosent av prisen frem til du blir 21. Tannlege - pris og timebestilling.


Jeg er år , og er student i en annen by enn hjembyen min. Og rabatt dersom jeg må ha mer behandling (feks. vel hull eller noe). Ekstreme smerter i tennene, men ikke råd til tannlege. Flere resultater fra forum. Unntaket er behandling gjort av norske tannleger i utlandet.


Husk at ut det året du fyller år , får du rabatt hos den offentlige tannhelsetjenesten. Den sykdommer inntrer gjerne først etter fylte år , forteller hun. Ungdom har rett til redusert pris på tannhelsetenester frå det året dei fyller år , og til og med det året dei fyller år.


Da er man fyllt år og fått tannlege time. Jeg mener å huske at man får rabatt til og med året du fyller eller 21. Men da jeg for år siden var hos skoletannlege , så fikk jeg beskjed om at jeg ville bli kalt inn før jeg ble 20. Det året du fyller har du rett på ein time til rabatt.


Du som er student under år kan bruke SiOs egen tannlegetjeneste - til svært rimelige. Her finner du en fullstendig prisliste for tannlegetjenestene våre. Mangler: rabatt ‎ Droppet tannlegen - måtte ut med 50.


VG Nett) Mange slutter å gå til tannlegen når de passerer år. For fem år siden da jeg fikk rabatt av tannlegen før jeg ble fikk jeg rabatt av vanlig pris, altså betaler . Hordaland: Ungdomsbillett (t.o.m. år ) kr 3gjelder på . Ungdom som er eller år får rabatt på behandling hos den offentlige tannhelsetjenesten. De offentlige tannklinikkene, tidligere kalt skoletannlege , ligger nå ofte utenfor skolene.


Gave til år tannlege rabatt år. Vi købte en lille cykel med støttehjul i den blå avis da min søn blev år. I tillegg til å ha dårligere tenner går nordlendinger sjeldnere til tannlegen. Bare prosent av voksne ( år eller eldre) som bor lengst nord . Når man har brukt en tannlege tannlege rabatt år i så mange år vil jo han kjenne igjen og mm,), rabatt og en meget dyktig tannlege blir.


Kolumbus : Studentrabatten gis til studenter fra fylte til og med år. Billigste fly innenlands personlig almanakk rabatt elleveåring visst at jeg år. Vil ha billigere tannlege til studenter. Det er ingen skam å være år å ha med seg noen. Frp ønsker å innføre billigere tannlegetilbud for studenter.


Rabattordningen skal gjelde studenter som er over år. Etter fylte er det full pris. Jeg har ikke vært hos tannlege siden jeg begynte å studere for to år siden, forteller han.


Rogaland Ap ønsker gratis tannhelsetilbud til fylte år uten å. Da Stine Langdahl i Bodø var år fikk hun påvist den arvelige tannsykdommen amelogenesis imperfecta. Sykdommen smuldrer opp tennene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения