onsdag 21. november 2018

Opptakskrav jordmor

Som jordmor kan du jobbe på ulike nivå i helsetjenesten og i privat sektor. Jordmorfag master år - opptakskrav. Norge og minst ett års yrkespraksis.


Opptaksinformasjon: Poenggrenser er fra forrige opptak, og vil endre seg fra år til år. Ytterligere endringer i opptakskrav finner . For å få opptak til jordmorutdanningen ved NTNU må du har fullført bachelor eller tilsvarende i sykepleie. I tillegg må du ha norsk autorisasjon som . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Gradsnavn: Mastergrad i jordmorfag. Er du allerede sykepleier og ønsker å bli jordmor? Masterutdanningen gir autorisasjon som jordmor. Utdanningen i Danmark er som den danske jordmorlederen påpeker godkjent i EU, og den gir også norsk autorisasjon som jordmor ved . Opptakskravet er å forstå som praksis som sykepleier i . Forskrift til rammeplan for jordmor. Krav til opptak er bachelorgrad i sykepleie eller tilsvarende, autorisasjon som sykepleier i . Jeg har veldig lyst til å bli jordmor, men går enda bare 1. Du kan også studere til jordmor , kalt jordemoder i Danmark, i København, Aalborg og Esbjerg.


Gå til påmeldingsskjema. Studiene med høyest opptakskrav (ordinærkvote). Les mer om de nye opptakskravene for å bli sykepleier her. UiB tilbyr norsk- og engelskspråklige masterprogram innen en rekke ulike fagområder. Er sykepleierstudent på tredje året, og tenker mye på at jeg ønsker å ta videreutdanning for å bli jordmor.


Som opptakskrav står det at en må . Videreutdanning til jordmor 1studiepoeng. Hva er opptakskravene for å bli det? Krav til jordmor er beskrevet i den internasjonale definisjonen av. En jordmor i Tynset bruker hørerør for å lytte til fosteret tilstand og.


Derfor var det ikke rart at opptakskravene til jordmorutdanningen sa at man . Litt off topic, men ser det snakkes om at karakterene er viktige for å komme inn på jordmor. Jeg trodde at når man tok en . The South Australian tertiær Opptak Centre (SATAC) mottar og behandler søknader om opptak for Charles Darwin Universitetet Higher Education . Sykepleierstudent Fredrik vil i løpet av studiet ha gjennomført uker med praksis. Utdanningen kvalifiserer til arbeidsoppgaver som å assistere jordmor ved fødsel, ammeveiledning og pleie av nyfødte, premature og barn i alle. Generell studiekompetanse . Klinisk spesialist (sykepleie). Ledende spesialsykepleier.


Add information about the skills and knowledge students need to take this course. Til enkelte studier er det spesielle opptakskrav i tillegg til kravet om. ORdmOR - VIDereUTDANNING fo to: iS. Mål for studiet Formål Mål Handlingskompetanse Målgruppe og opptakskrav Studiekvalitet . Utdannelse som jordmor eller helsesykepleier.


Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller . Det er år siden jeg var gravid sist med datteren mi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения