mandag 19. november 2018

Tapas salat

De passer derfor både i salat og servert alene til tapas. Image: SALAT MED SPEKESKINKE, FIKEN, MOZZARELLA OG RUCCULA . Se flere ideer om Oppskrifter, Mat og Salat. Efter den lille reception vi havde i anledningen af min mors fødselsdag i onsdags, har jeg en masse billeder og opskrifter på lækker ma som jeg glæder mig til . Prøv våre enkle oppskrifter på tapas som passer til både hverdag og fest.


Perfekt når du skal ha mange gjester.

Her er en blanding mellom salater , brød og småretter. Dette er en skikkelig fest- salat som jeg satte sammen i anledning et bryllup hvor det skulle serveres tapas. Tanken var å lage en ekstra spesiell . Koldtbor buffet eller tapas – kjært barn har mange navn. Frisk, grøn salat med artisjokk, oliven og olivenolje.


Tapas 1: med Ellevilt-kjøtbollar. Alle digger tapas , og det er ikke så rart. Man finner alltid noe man liker på et tapasbord.

Få smaken av Spania hjemme – enkel tapas til hele gjengen! Jeg har laget mange enkeltstående tapasretter her på . Her har du en nydelig og enkel tapas salat. Eller du kan også bruke den som tilbehør til koldtbor middag eller grilling.


Her får du vårt utvalg av tapas menyer. Varmrøkt laks på salat med honning og sennepsvinagraitte. Marinert fetaost med salat , vinagraitte og druer. Skin-potatos med salat og brød.


Hamburger 330g med pommes frites og salat. Mine favoritt salater. Innlegget inneholder egen reklame Aldri kjedelig Det er flere grunner til at jeg elsker salat , det er såpass at jeg kan spise salat i alle . Her er et forslag på en sammensatt tapas meny, samt forslag på noen andre bra tapas retter som kan kan brukes i. Salat av tomat, mozzarella og rødløk. Caprese salat – tomat, rødløk, mozzarella og basilikum.


Aspargesbønne- salat med rødløk og vinagrette. LaBaS TaPaS Large (minimum personer). Laks carpacio med ponzo saus, wakame salat og granateple.

Ny meny kommer, ønskes info ta kontakt via jannes. Grønn salat med tomat, mais, agurk, raudløk og paprika. Gresk salat (med fetaost og sessongens frukt, for eksempel fiken). Pesto, og soltørket tomat dip. Lefserullade med røkt ørret og snøfriskkrem.


Nydelig tapas og autentisk paella. Med San Sebastian-glace, frisk salat , fritert maiskolbe og saltbakte poteter eller baskerfries. Vår tapas blir levert kald og servert som buffet med mindre annet er avtalt.


Pimiento salat - grillet paprika med salat og feta (laktose) Sashimi av laks med . Parmaskinke, mozarella salat , glasert galiamelon og pesto. Hjørnets bacondadler med et dryss av lønnesirup. Frisk salat av sesongens grønnsaker.


Scampi med chili, lime og sesam. Laksecarpaccio med asiatisk sjøgress- salat. Ristet scampi med chili, lime og . Stekte poteter og Hvitløksbrød Kr 220 . Toast med diverse oster, salat med røkt laks, chilli og hvitløksmarinerte reker, kjøttboller i tomatsaus, soyamarinerte kyllingstrimler, hjemmelagde pølser, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения