fredag 23. november 2018

Oppskrifter middag barn

Torsdag slo A-menneske til igjen og jeg spratt opp kl. Grunnen var at den kroatiske båttrafikken har slått på høsttempo, og det går ikke. Vi har ikke en gang lettet anker, men allerede føles livet litt lettere. En kystlinje så vakker at den tar pusten fra deg, toppet med et øyrike av.


Tilbring en dag med øyhopping på de pittoreske Elafitiøyene, like utenfor kysten i Dubrovnik. Len deg tilbake og slapp av ombord båten med ubegrenset drinker, .

Flere spennende utflukter på . Her finnes fremdeles mye av det opprinnelige . Vi bor på båten, og ankrer opp hver dag i ny idyllisk havn. Pakk ut om bor reis rundt fra havn til havn og utforsk øyene til fots. Fremmøte på Sola - innsjekk med SAS direkte fly til Split - Apollo har charterseter. Mat ombord må bestilles og betales på . Her er det nesten 1 garanti for sol i . I forbindelse med en øyhoppingferie til øyene Korcula, Hvar og Brac i Adriaterhavet er det her en masse gode tips til den perfekte ferien, som .

Vært på båttur der vi var innom flotte øyer rett utenfor Dubrovnik. Nydelige små fiskelandsbyer og deilige . Her kan du lese hennes blogg. Med sin store havn er Split et naturlig utgangspunkt for øyhopping og . Reisen starter og slutter i verdensarvbyen Dubrovnik. Vi utforsker øyene Mljet, Hvar og Korčula.


Etter å ha syklet gjennom historiske kystbyer og frodige grønske. Reiser man med barn vil imidlertid cruiset Familievennlig øyhopping i. Vi tilbyr øyhopping kombinert med sykkelferie eller fottur og vandring. Her ligger alt til rette for en aktiv ferie med likesinnede.


Dra på øyhopping med sykkelen og opplev sjarmerende landsbyer og grønne enger i . Spend a day hopping around of the picturesque Elaphite Islands just off the coast of Dubrovnik. Kick back on the boat with unlimited . Kroatia Gremlis reise- og fremmedspråkforum. Hver er interessant på sin egen . Den inneholder også nyttige kroatiske uttrykk! På seiltur får du balansen mellom åpent hav og fast grunn, og du rekker . Vi skal ta deg med på sykkel fra Split til Dubrovnik, og vi sykler fra .

Vi reiste på egen rute, kun med flybilletter fra Norwegian i . Vi besøker Korcula, Hvar og Brac - alle med hvert sitt særpreg. Tur fra Split til Den blå grotte og øyhopping mellom seks øyer med gratis. Se for dæ frodige øye, rullestein-strender overalt, intime landsbya, turkis hav, lett havbris, seilbåta i stim, garn med fersk . Kun tre timers flytur unna ligger et paradis for syklister som vil kombinere det beste av Italia, Frankrike, Hellas med sykling.


Adriaterhavet ombord på en luksuriøs katamaran i løpet av dette 10-timers cruising- og øyhopping eventyret. En by mellom hundrevis av øyer. En sjarmerende og stille.


Tilbudet både for øyhopping med rutebåt, og for seilfolket, er mangfoldig. Fordelen ved å seile i . Begynner tidlig å sjekke mulighetene, hehe). En eventyrlig båt cruise fra Split. Vi blir kjent med kroatiske Dalmatia kysten med sine maleriske .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения