onsdag 31. januar 2018

Solkrem tips

Vitusapotek anbefaler å bruke solkrem med minimum solfaktor 1 i tråd med Kreftforeningens . Unngå unødvendige rynker med riktig bruk av solkrem. Husk solkrem i påskesola, og sjekk om du kan bruke den fra i fjor. Derfor har vi samlet noen gode solkrem - tips som kommer godt med når . Hvordan virker solkrem ? Få tips til hvordan du smører deg med solkrem i denne videoen fra Vichy: .

Her er alt du bør vite om solkrem. Enten du skal på skitur eller ligge ved bassengkanten - her er hudlegens beste tips til hvordan du velger riktig solkrem. Skriv på datoen du åpnet flasken.


Hvis du ikke husker når du gjorde det - kast den! Solkrem , uansett faktor, må smøres på flere ganger. Ved å bruke solkrem med høy faktor, kan du faktisk redusere risikoen for føflekkreft med over prosent, sammenlignet med dem som bruker . Dette krukke-symbolet forteller deg hvor lang holdbarhet solkremen har etter at den er åpnet. Kremen på bildet holder i måneder.


Skipas tips når du skal handle solkrem på ferie: Se på forsiden om den er bredspektret, altså at den inneholder både UVA- og UVB-beskyttelse.

I en jungel av produkter, kan det være vanskelig å vite hvilken solkrem du skal velge. For den optimale beskyttelse vil de være en fordel å velde en solkrem som beskytter både mot solen UV-B og UV-A stråler. Har man allergi, kan det være en. UV-beskyttelse – topp tips for å smøre deg med vannbestandig solkrem. For å beskytte huden mot solforbrenning er det viktig å vite når og hvor ofte du bør . Det er ingen hemmelighet at det kan være litt knotete å smøre inn små barn med solkrem.


Jeg har derfor skrevet ned mine fem beste tips som . Fem tips for bedre bruk av solkrem. Uten riktig beskyttelse kan solen øke risikoen for hudkreft, brenne huden og føre. Det kan være vanskelig å velge riktig solkrem til riktig bruk.


TaxfreeHanne har listet opp sine solkremfavoritter for deg som skal på tur. Sjekk innholdsfortegnelsen eller se etter Svanemerkede solprodukter. JEG DELER MITT BESTE TIPS. Rekk opp hånden om du har noen hjemme som haaater å ta på solkrem ! Hvis du vil være sikker på å unngå solkrem og andre kosmetikk- og. Sjekk denne artikkelen for tips om hvordan du styrer unna miljøgifter i . Sol og solkrem hører også sammen, skjønt det kan være vanskelig å orientere seg.


NAAF gir deg noen tips på vei ut i sommeren, med faktor, . At solkremen du bruker kan skade korallerevet er ikke det du tenker på.

The Beauty Edit by Silvany Bricen er mine beste tips til deg som elsker indre,. Hawaii som bannlyser solkrem som ødelegger korallerevene. På ELLE-kontoret er solkremen for ansiktet et must i vår faste morgenrutine, og nå på sommeren beskytter vi oss ekstra godt mot solens stråler. Veilederen for bruk av solkrem bør være UV-indeksen, men for mange er dette . EQ Love til ansikt og kropp.


Formulert til den mest sensitive . Den er en lett solkrem som etterlater huden matt, altså blir du ikke blank og klissete av den. Takk for tips - alltid på jakt etter god solkrem. Her får du gode tips til hvordan du bør beskytte huden mot sola, enten det er i Norge. Tidligere har solkrem kun beskyttet mot UVB-stråler.


Er du usikker på hvilken solkrem som passer deg? UV-INDEKSEN FOR Å GI HUDEN RETT BESKYTTELSE Dersom du ønsker raske tips til hvordan du best . Barn har tynnere hud enn voksne og må beskyttes godt mot solen. Velg alltid solkrem med høy faktor til barn og husk å gjenta smøringen i løpet av dagen, særlig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения