tirsdag 30. januar 2018

Flybussen vipps

Under presentasjonen av nytt felles navn for NSB og Nettbuss 12. Vi kan bare beklage til pendlere som får uvant mye tid å slå ihjel og til alle som hadde gledet seg til å kjøre buss , sier NSB -sjef Geir Isaksen. Nettavisen) NSB kalte tirsdag inn til pressekonferanse for å fortelle om nytt navn for NSB og Nettbuss. Det nye navnet er Vy, som kommer av . NSBs nettsider er nå vy. NSB -appen blir til Vy-appen i natt.


Rundt årsskiftet blir hele buss - og togtilbudet samlet på vy. Endringen koster 2millioner kroner. Navnet skal vise til å ha utsikt, oversyn og . Galskapen vil ingen ende ta, sier transportpolitisk talsperson i Ap, Sverre Myrli. Hei NSB , det var buss for tog, men ingen busser , og fullt kaos på skøyen i dag. Kjøper du enkelt- eller periodebillett om bord i buss eller på et av våre billettutsalg må du.


Buss erstatter tog: NSB setter opp buss for tog i tilfeller der togtrafikken stoppes vesentlig. Alle busser går fra sjøsiden. Oppdatert informasjon finner du på NSB. Trafikkavviklingen under årets sommerarbeid innebærer behov for flere busser enn tidligere år.


Derfor har Bane NOR sammen med NSB , . Nå samler NSB -konsernet tog- og bussvirksomheten i Norge og Sverige under en ny, felles merkevare. Last ned rutetabeller og linjekart for T-bane, trikk, buss og båt i Oslo og Akershus. I fjor sommer brukte NSB buss for tog over 33. Vedlikehold på Drammensbanen, og arbeidet med Follobanen, . Det ble full stans for dagtoget mellom Trondheim og Bodø.


Passasjerer som har tipset Avisa Nordland sier at det stoppet på Namsskogan etter . Nettbuss is the largest bus company in Norway, and one of the largest in Scandinavia. Nettbuss consists of a number of companies in Norway and Sweden. Dobbelt så mye buss for tog i sommer. NSB samler tog- og bussvirksomheten under en ny, felles merkevare.


NSB vil leie utenlandske busser - busselskapene protesterer. NSB ber togpendlere ta ferie i perioden 22. I sommer planlegger NSB å kjøre minst 66.


Det betyr i praksis at over 4busser vil være i trafikk på samme ti for at . BO-Bussene til Grenland Buss AS. Den nye merkevaren gir tog og buss felles identitet og viser kundene at NSB blir noe nytt. Vy betyr utsikt og oversyn og brukes om å ha . Rekecruise med MS Eikern. Thorrud camping - Eidsfoss fre.


De ansatte på NMBU synes det hadde vært smart om bussen kunne stoppe ved NMBU når det skal være seks uker med buss for tog i sommer. Når nytt navn er vedtatt, vil kundene til NSB og Nettbuss gradvis se et nytt utseende på tog, busser og bybiler, en felles nettside for tog og buss , . Under det nye navnet samles NSB og Nettbuss til én felles merkevare. Prislappen blir 2mill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения