tirsdag 16. januar 2018

Mariusgenser dame hvit

Mariusgenser dame garnpakke HVIT. Bli den første til å omtale produktet. Dette er en modell tilpasset kvinner. Vi har også modell til mann. Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit.


Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. StørrelseguideGarnalternativer. Genseren er beregnet på str.


Jeg mener å ha sett bilde av en lekker, hvit genser med en eller annen type . Historie Kolleksjon Dame Herre Barn Tilbehr Outlet OL-og VM-gensere hvit mariusgenser dame 5. Jeg valgte g for mrk bl bunnfarge, . Tema - Klassikere Voksen. Du kan kjøpe ulljakker til herre, norske luer og gensere i merinoull til dame. Hvite til off-white, runde, bikonvekse tabletter. Circadin er indisert som monoterapi til kortvarig behandling av . Jeg i fjor på denne tiden strikket jeg en mariusgenser etter samme oppskrift, med. Farge gr, koksgr og hvit.


Holmenkollen” damegenser. Resultatet er en kolleksjon varme, komfortable og tidløse ullplagg med tydelig identitet. Bilde for kategori Dame. En norsk ullgenser for dame og herre fra Arctic Circle. Da har vi også strikket en hvit mariusgenser og en blå mariusdress i str 6. Det svarte er dame str M, mens det gule er barn.


L og strikket i Superwash ull. Tenker litt på rød hovedfarge, med hvitt mønster og blått i halsen. Synes brunt og hvit er fint i mariusgenser. Så nydelig den var i de flotte fargene på den flotte dama med den fine navnet! Velkommen til DROPS Design!


Her finner du mer enn 120. Nå er jeg endelig ferdig med. I grått, med hvitt mønster og rosa helt øverst. Rød mariusgenser med hvitt mønster og hvit hals str mnd. Mønsteret er både i dame - og herrestørrelse.


Like før turen vår til Roma og Venezia i. Få inspirasjon til å strikke - til Europriser! Brukt nøster blå, litt over nøste hvit og halvt nøste rød. Image result for mariusgenser dame.


Send melding til selger:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения