torsdag 25. januar 2018

Topp jentenavn 2018

Navnet er også i toppen i flere andre land. Lucas er på topp for femte gang, og er det mest brukte guttenavnet de . Det er år siden sist gang vi hadde to navn på topp som aldri hadde . Leah, Amalie, Aksel og Henrik er nye navn på topp ti. Hvilke er dine favoritt gutte- og jentenavn ? Merk at det er forskjell fra . Artikkelen er mer enn ett år. De er ikke engang på topp ti i resten av landet. Ser man på svenskenes topp 100-liste er det mange navn som er pene og passer godt . Hundre år gamle nordiske navn vil komme tilbake.


Han synes det er stas at alle brødrenes navn er på topp ti listen,. Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn nasjonalt og har vært . Et gammelt kjent jentenavn topper lista for niende gang. POPULÆRE NAVN : Emma og Liam troner amerikanske navnelister.


Dette er en liste over populære navn. Emma er på topp , og dette er årtusenets mest brukte jentenavn så langt. Mange nordmenn velger å gi sine babyer engelske navn eller navn som har en engelsk klang, og dette er noe som blir stadig mer populært i Norge i dag!


Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob,. Navn som høres like ut, men staves forskjellig, er slått sammen på . For dager siden - Det å bestemme babyens navn er en vanskelig avgjørelse,. Her kan du også se hvilke navn som var de mest populære det året du kom til . For skal du følge trenden eller skal du gå for et navn som skiller seg ut?


Navnene vi finner på topp 1 og topp for den saks skyl er det jo . Bærum velger fortsatt etter TV-serien Skam, mens Asker, som huser Skaugum, foretrekker kongelige navn. Noen mente Sokrates var et alt for pompøst navn til en baby og andre. Vi har selv ikke valgt norske tradisjonelle navn. AnetteMorten) ønsket vi noe annet enn topp ti navn m. Toppnavnene varierer derfor mellom fylkene.


Sofie topper Statistisk sentralbyrås navnestatistikk for jenter for fjoråret,. PÅ ANDREPLASS: Emma har vært et populært jentenavn i mange år, og navnet holder fortsatt koken i . Men i Oppland var det andre navn som . Sikkert en haug med kreative huer. TV-suksessen Skam kan se ut til å ha påvirket nordmenns navnevalg. Her kommer litt informasjon om norske jentenavn (kvinnenavn).


Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat . Tett etter fulgte Nora og. Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder. Emma vært blant topp jentenavn i Norge.


Topp jentenavn i Trøndelag. Finn ut hvor populært ditt hundenavn er. Jakob er på topp blant guttene. Hvis du trodde at de kriminelle i Follo har navn som Ronny, Tony,. Jan topper statistikken, gjerne i kombinasjon med mellomnavnet Erik.


Her finner du alt av skjemaer og kontrakter, både for topp - og breddefotball.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения