fredag 19. januar 2018

Pinneis

ST KRON-JOR KRONE-IS SJOKOLADESMAK. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Dobbelsjoko 80ml Hennig-Olsen. Med hjemmelaget fløteis på pinne vil du imponere både liten og stor. Husk at fløteispinnene må stå i fryseren i minst timer.


En marmorert og frisk yoghurt-is med eple- og mangojuice, mango, banan og bringebær smaker godt i sommervarmen. Lager du isen selv slipper du turen bort i . Og lager du den selv, kan du med god samvittighet dele ut en ekstra ispinne når det mases om mer. Den mest populære sorbetisen på pinne fra Hennig-Olsen Is!


Matspaneren: Skyr pinneis. Tradisjonen tro så kommer det noen isnyheter i butikkene i løpet av våren. En av årets nyheter er en ispinne lagd . Etter litt tid i fryseren hadde jeg endelig en pinneis ! Moralen i historien om ispinnen er: Du trenger selvsagt ikke ispinne. Fyll dem med favorittbær og –frukt.


Har du sett pene bilder av hjemmelaget is på pinne? Og så fikk jeg akutt lyst til å lage det. Lollipop spinn gikk av med seieren, med isnyheten Dyreparken hakk i hæl. Denne isen er best i test. Frys ned rester av juice, yoghurt, smoothie eller andre godsaker.


Hjemmelaget pinneis med banan og peanøttsmør både smaker himmelsk og ser fantastisk ut. Pinneis av forskjellig slag er ingen sak å lage selv. I tillegg er denne nice creamen enkel og raskt å lage!


Emson har nå også gitt ut boken Ispinner hvor hun gir deg oppskrifter på pinneis. Hva med en pina colada-ispinne? Eller frossen prosecco med bringebær?


Ispinneformer er en fordel, men isen kan også . Disse ispinnene er forbeholdt voksne! Fordel røren i pinneis -former og slå ut luftboblene ved å dunke dem lett mot underlaget. Smelt sukker med vann i . Paletas er mexicanske pinneis av frukt, og vi gleder oss til å nyte dem sommeren lang.


De blir klare over natten, så nå spørs det bare om du . I denne testen har vi sammenliknet et utvalg pinneis laget på melk, fløte eller soya, som er å finne på bensinstasjoner og matbutikker. ISABELLA PINNEIS VANILJE STK. Is hører sommeren til, og selv om ikke alle iskremer er like kalorivennlige er det flere gode alternativer i butikkene som du fint kan unne deg . Enkle og smakfulle pinneis med bringebær som du lager på 1-2-3. Enkel pinneis med deilige bær! Kjør bær, yoghurt, banan og honning sammen i en blender og frys i en plastkledd brødform.


Blant årets nyheter er det flere spennende varianter av kjeksis, pinneis og saftis. Sett ispinner langs midten av formen. Nettavisen fikk elever ved Gamlebyen skole i Oslo til å teste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения