onsdag 25. oktober 2017

Sunne muffins til matpakken

Barnas matpakke guide – smarte tips og sunne oppskrifter ungene elsker! Oppskrift på gode og saftige muffins med ost og skinke. For en grovere og sunnere variant på muffinsene, bytter du ut halvparten av hvetemelet . Desse supre havremuffinsane er laga med massevis av næringsrike ingredienser og passer perfekt til frukost, i matpakken , som mellommåltid . Eg veit dere er glad i sunne , enkle og raske løsninger, så desse er midt i blinken, . Av og til kan det være hyggelig med små overraskelser i matpakken.


Muffins : For skoleturer og dager hvor man vil ha litt ekstra kos. Sunne og saftige blåbærmuffins. Et sunt og godt alternativ til matpakke ! Fyll til ost- og skinkemuffins. Men heldigvis er det ikke mye innsats som skal til for å få litt liv i matpakka. Disse sunne matmuffinsene med havregryn og sammalt hvete er . Det er jo bare formen som minner om søt bakst.


En form som lett kan fylles med sunne og næringsrike . Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke, ost, paprika og vårløk. Matmuffins passer fint til lunsj eller i matpakken når du skal på tur. Hennes favoritter er matmuffins , grove vafler eller pannekaker, lomper. For å lage en næringsrik og sunn matpakke er hun opptatt av å få i seg . Som kontrast til søtbombene cupcakes er matmuffins både sunne og praktiske!


Passer fint i matpakken ! Mangler: matpakken Grove matpakkemuffins – Sunn og Mett sunnogmett. Perfekte å ha med i matpakka. Grove matmuffins lager du på 1-2- med det fyllet du selv synes er godt.


Fryser du de, kan du ta opp en før du . Fossing presenterer vi sunne og spennende matpakke -oppskrifter i tråd med . Muffinsformer kan brukes til langt mer enn bare søte saker, og. En sunn og god matpakke gir energi og glede. Legg de med matpakka , spis til frokost om det haster eller ha klart som etter-skole . Kjempegode og grove muffins med epler som du kan ha til frokost, som turmat, til lunsj eller når du måtte ha lyst på noe godt og.


Gode matmuffins til matpakken. Her får du oppskriftene på åtte sunne , kreative matpakker uten brød. Sats heller på grove vafler, matmuffins eller deilige wraps.


Muffinsene er skikkelig enkle å lage, smaker supert, er sunne og dessuten fine å. Jeg drømmer om slike til matpakken , evt som jeg kan tilsette krydder fra . Ikke bare er de gode, de er sunne og du får brukt opp frukt du kanskje ellers ville kastet i søpla. Bak saftige muffins med smakfull edamer og syrlige tyttebær. Godt til helgekosen eller i matpakken. En litt sunnere muffins med mye godt i. Det går også fint å fryse dem. Denne oppskriften gir 12 . Her finner du liste med forslag til mat du kan putte i barnas matpakker.


De passer perfekt som matpakke og egner seg bra til frysing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения