mandag 30. oktober 2017

Helsport fonnfjell sovepose

Den tar liten plass i sekken og perfekt for turer på våren, sommeren og høsten. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Lett og kompakt sovepose , ideell på sommeren og til hytteturer. Fonnfjell summer er en lett sovepose som tar liten plass i sekken.


Den er designet for et aktivt friluftsliv,. Bilde av Easy Camp Cosmos Junior Purple sovepose. Hvor godt holder de varmen, er yttertøyet slitesterkt, og er det god plass til bevegelse. Vi har testet soveposer.


Se hvilken sovepose som ble best i test her. Dansk onlineforhandler med stort udvalg og kendte mærker. Ukens turjente er kåret! Bli inspirert av Tonje på turjenter.


Regatta Bienna enkelt myk bomull foret rektangulære sovepose. Sovepose - Jeg har kikket på Warmpeace sin Viking 60 både. Posen som tar liten plass i sekken.


På utkikk etter soveposer som tar liten plass i sekken, vannavvisende materiale. Helt ny sovepose Kjøpt i fjor men var aldri brukt. Helsport er Skandinavias ledende soveposeprodusent ! Rask levering og kjente merkevarer - Kjøp din nye sovepose hos Tri-Sport på nett.


Sovsäcken är utomhusfamiljens gåvan till barnen som älskar att sova ute både vår . Soveposen giver meget varme i forhold til sin vægt og er . Testvinneren Alta har vært en av våre aller mest populære soveposer gjennom mange … 2. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Rolls-Roycen når det kommer til telt hvor du kan ligge i soveposen din og samtidig. Yeti, Passion Three, ultra let sovepose , test og.


Superlight, avanceret letvægtstelt med mange muligheder. Sistnevnte er billigst og koster 5kroner, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения