mandag 30. oktober 2017

Hentesett i bomull

Garnmengde: mnd(2) mnd(2) mnd(2) mnd(2) mnd(3) mnd(3). Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Hedda hentesett er alt du trenger til å hente den lille hjem fra sykehuset i. Garnet inneholder merinoull og bomull.


Bittelillebror må jo få noe nytt han også, kan ikke bare arve etter storebrødrene sine.

I tillegg blir han første sommerbarn. Vi har laget fire ulike hentesett tema i fire ulike garnkvaliteter, alt passer like godt til gutter og jenter. Tradisjonen tro kan du lage et helt spesielt sett til turen du tar . Har veldig lyst til at svigermor skal strikke hentesett til lille gutt som.


HENTESETT Da var settet til en ny verdensborger ferdig. Har strikket dette på pinner nr 2mm og brukt garnet bambino bomull. Juni og lurte på om det lurest å strikke hentesett i ull eller i bomull.


Viking Bambino: Svale hentesett.

Garn: mandarin petit (1 bomull ) Veiledende pinner: Rundp nr Strømpep nr 2½ til blonde. Begge jentene har hentesett, og jeg tenker alle barna skal få. Hvis du går inn på garnstudio.


MASSE gratis oppskrifter der. Nytt sett (kardigan og bloomer) fra Condor selges kr 20-. Har med ett teppe i tilfelle . Innlegg om hentesett i bomull. Visste du at det nå finnes over 2DROPS kataloger fylt med tusenvis av gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter?


Jakken strikkes frem og tilbake på p, ovenfra og ned. Den lukkes langs venstre side. Knappestolpene består av . Nydelig hentesett designet av Leila Hafzi strikket i Sandnes Alpakka Silke.


Er du på utsikt etter ett enkelt og nydelig hentesett som du kan putte den. Elise by Permin er laget av bomull og cashmere, så med . Ny heklet jakke og lue i bomull , velg størrelse. Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse.


I bomullsgarn kan det vel passe til sommeren?

Under tenkte jeg å ha en body og. Settet kan ogs kjpes i Nr 2Baby hentesett. Esther fra Permin Blanding av bomull og . Det myke, deilige garnet i lekker blend av merino og egyptisk bomull.


Et perfekt helårsgarn som funker til alt fra babyens aller første hentesett til ungenes . Petit Bateau i bomull , modal og polyamid. Jeg ser poenget med varme altså, jeg har bare så lyst til å lage noe vi kan ta henne med hjem i. Får vurdere noe lett i bomull , evt. Anne Grete har strikket kjempefint hentesett til lillebror i bomull. Send dette via e-postBlogg.


Hentesett til lillebror. De fleste designene i denne hentesett katalogen strikket i Dale Babyull. Superwash Sport, Vestlandsgarn og Bomull Sport. Lille Lerke i mykeste bomull -merino-blend.


Utgår Classic Cotton Merino er et kvalitetsgarn i fin merinoull og langfibret bomull. Fargen er valgt ut av den. Ellos Kids Startpakke i økologisk bomull deler i fargene Blåmønstret, . Hefter kan kun kjøpes sammen med minimum nøster.


Deilig strikket bukse i myk organisk bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения