tirsdag 31. oktober 2017

Maxi cosi cabriofix kalesje

Herlig heklet lue i lilla og limegrønn. Topp`t Tå superwash ull. Fest trådene, lag en stor, rund dusk og fest i toppen av luen. Lue med heklet rose fra Strikk.


Lue i Pus -Alpakka - med dusk i fuskepels fra Strikk. Her ser du hvordan du raskt hekler luer til påskeeggene.

Håper oppgavene er litt enkle. Ei heklet lue med dusk til liten gutt. Julenisse iført rød nisselue med hvit dusk og pelskant, en form som ble etablert . Marius pannebånd med hjerter. Mer informasjon lue med dusk.


Sesongens første lue er heklet i knalltjukt garn og er litt OL- lue -inspirert. En dusk i garn eller pels kan gjøre susen i toppen. Kom over et bilde av en lue som inspirerte meg, og da måtte jeg bare hekle en lue med dusk !

Den er heklet i et veldig tykt garn, så den vil nok . Oppskriften kan lastes ned gratis. HEKLET LUE – GRUNNOPPSKRIFT:. Den svarte har hun strikket til seg selv,og når hun kom på besøk til meg fikk.


Kanskje det hadde vært en god ide og lage en liten lue og donere bort også? Applikasjonen er heklet med faste masker og boblemasker. Lag en dusk og fest den på toppen av lua.


Garnmengde: to nøster rosa, et nøste blått. Heklet - Baggy lue med dusk. Lagt inn av CamsLykke kl. Skal jeg avsløre en liten hemmelighet?


Det er lett å hekle lue ! For meg har hekling vært den mystiske lillebroren til strikkingen, men så fort jeg . Mangler: dusk Mer OL-hekling og restegarnstøfler - Wenches hobbyblogg. Først heklet jeg en OL- lue med dusk , den viste jeg også i forrige . Mamma har samlet oppskrifter på hekling og strikking siden Lua kan pyntes med en stor dusk (som var populært på syttitallet!) Kitty-mammaen tok bare en . Trenger du større lue , så øker du bare flere steder.

Finn et garn i en kontrastfarge og hekle en runde med fastmasker. På lua under har jeg brukt grå Alfa til kant og dusk. Pluss evt tråder fra fra dusken, hvis man velger å ha dusk på. Genser med raglanfelling og lue , strikket i Merinoull.


Nr Kjole med rundt bærestykke og dusk. Jeg har lenge hatt lyst på en heklet lue , men problemet har vært at jeg ikke kan hekle noe særlig. Jeg kunne selvsagt ha kjøpt en lue , men planen har jo hele tiden vært å lære meg og hekle ordentlig, uten at jeg. Enda en dusk Under Luer. Luer og Skaut Jeg hekler og strikker når anledningen byr seg og her er litt av luene jeg har laget.


Noen er etter oppskrift og noe er egendesignet og neon er . Jeg har ikke hatt så gode erfaringer med hekling tidligere, men fant ut at det. På toppen av luen så har jeg festet på en dusk , noe som gir litt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения