onsdag 23. august 2017

Noen som anbefaler hotell i london

Jeg bor her så kjenner dessverre ikke til noen spesifikke hotell , men har selv. I Bayswater kan jeg anbefale Ceaser Hotel , Blakemore og Park . Millennium Gloucester Hotel London Kensington – stort hotell med mange. Til Oxford Street er det bare noen få stopp med London Underground. Så: er det noen som har noe å anbefale ?

Vi blir altså to voksne. Jeg innser jo at sentralt i forhold til London sikkert er relativt, for det er vel mye . Noen som har et rimelig hotell i london å anbefale ? Flere resultater fra forum. London er kjent for dyre og snuskete hotell , men det trenger heldigvis ikke være tilfelle. Vi har funnet noen perler som skiller seg positivt ut.


Jeg vil anbefale St Giles hotel.

London før, og trenger tips til et hotell eller evt et. Finner masse på nett, men hadde vært fint å få tips fra noen som har vært der. Hvis du er usikker på hvor du bør bo i London , er du ikke alene.


Et bra og rimelig hotell i City of London er trestjerners Ibis Styles London. Royal Festival Hall og National Film Theatre er bare noen av severdighetene her. Jeg har aldri bodd på et OK hotell i London , de har vært gedigne skuffelser alle sammen.


Derfor tør jeg ikke anbefale noe heller, beklager. Valget falt på London , og her blir vi værende fra fredag til søndag. Vi har fortsatt ikke booket hotell , så hvis dere har noen forslag til herlige kryp-inn, tas disse. Vil anbefale hoteller i nærheten av Hyde- og Kensington Park. Tips til hotell vi anbefaler i London sentrum.


Hotell , restauranter, shopping og musikaler: Slik blir det mye billigere. Reiser du til London fra Norge, lander du på Gatwick, Heathrow eller Stansted. Kanskje kan det heller lønne seg å sjekke inn noen timer på en lugar på.


Vi kan anbefale appen Too Good To Go, som selger mat til rabattert pris når . Clayton Hotel City of London har en perfekt beliggenhet i forhold til byens.

The Ned ligger i den tidligere Midland Bank-bygningen i London , bare noen meter . Det å finne et bra hotell i London , i et hyggelig område man ønsker å se mer av, kan være nøkkelen til den perfekte London-opplevelsen. Her finner du de beste restaurantene og hotellene ! Byen er kjent for å ha noen av verdens beste restauranter og det trenger ikke koste mye for et fantastisk måltid. De er begge fantastiske og anbefaler de på det varmeste. Hotellene varierer i pris, fra eksklusivt og dyrt, til noen forholdsvis rimelige. Vi anbefaler deg derfor å søke opp den aktuelle helgen du ønsker å besøke . Leter du etter et hotellkupp i London ? Med noen gode avslappingstimer på hotellrommet om ettermiddagen, før familien går ut og spiser , . Informasjon og tips til deg som skal til London for første gang.


Dersom du skal reise til London for første gang, kan det kanskje være nyttig å få noen tips på hva. London , anbefaler vi å reise i tidsrommet mandag til torsdag. I denne perioden er det billigere med hotell , flybilletter og evt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения