fredag 18. november 2016

Sjokoladekake langpanne

Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. En klassisk sjokoladekake som alltid er like populær!


Oppskriften er til stor langpanne. Perfekt til barnebursdag, skoleavslutning eller dugnad. Saftig, god og enkel langpannekake.

Her har du oppskrift på enkel sjokoladekake som passer perfekt når du skal. Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! For noen dager siden lovet jeg dere min versjon av . Det er mai-måned og med det kommer det mange festdager.


Fordel kakerøren i den bakepapirkledde langpannen og stek den på midterste rille i ca. Her lærer Mats Paulsen deg et triks for å tilføre fuktighet og gjøre sjokoladekaken saftig og god. Langpanne sjokoladekake.


Dette er en kake som er enkel og kjempegod og kanskje den kaken som brukes mest i bursdager. Bruk fantasien din og dekorer den .

En saftig, søt og myk sjokoladekake. Sjokoladekake er like populær hos liten som stor. Den ultimate sjokoladekaken i langpanne.


Ingen grunn til å ty til posekaker når denne . Trå til side folkens, her kommer den ultimate bursdag sjokoladekaken. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller. Alle trenger vi å ha noen skikkelig gode oppskrifter på langpannekaker!


Og det er definitivt dette! Kaken er saftig, myk og faller i smak hos både store og små. I mitt hode er en sjokoladekake en kake laget med sjokolade og toppet med sjokoladeglasur. En skikkelig saftig sjokoladekake som er enkel å lage.


Den passer like godt til bryllup som til barnebursdag. Denne sjokoladekaken er supersaftig, . Rett som det er baker vi en langpannekake. Når vi skal ha med noe til avslutningen i barnehagen, når det er samlingen med idrettslaget, eller når vi venter . Pisk egg og sukker til eggedosis (luftig og nesten hvitt). Smelt smøret og avkjøl det litt.


Tilsett smøret i eggedosisen med sleiv. Her gir Hoff Potetmel og matblogger Elin Larsen deg oppskriften på en saftig og smakfull sjokoladekake i langpanne.

Av og til trenger du rett og slett å lage en stor sjokoladekake i langpanne. Det kan være til barnebursdager, kakesalg, avslutninger på skolen og . Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Rask langpanne sjokoladekake. En enkel og god sjokoladekake , når du skal levere kake til en eller annen tilstelning. MYK SJOKOLADEKAKE I LANGPANNE.


Velg fra til biter. Men på denne tiden av året er det bursdager i familien, og det blir jo ikke skikkelig bursdagsfeiring uten en sjokoladekake i langpanne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения