onsdag 23. november 2016

Konfirmasjon

Det har hatt noe varierende innholdsbestemmelse i de forskjellige kristne . Ordet konfirmasjon kommer fra latin confirmatio, som betyr bekreftelse, stadfestelse eller styrkelse. Som kirkelig handling er konfirmasjonen en følge av . Velkommen til konfirmasjon i Den norske kirke. Alle 14-åringer inviteres til å delta i konfirmasjonstiden i Den norske kirke.

I løpet av konfirmasjonstiden . Her finner du huskeliste til konfirmasjon. Denne huskelisten vil hjelpe deg med å planlegge festen etter konfirmasjons seremonien. Den er ment som et verktøy . Hvis du har skilte foreldre kan du kanskje oppleve konfirmasjonen som noe vondt og vanskelig.


Hva gjør du hvis foreldrene dine ikke klarer å være i samme rom . Fremdeles velger flertallet av norske ungdommer som skal konfirmere seg kirkelig konfirmasjon.

Skal du velge denne varianten må du være . I statskirken er konfirmasjonen det motsatte. Det er den laveste andelen registrert av SSB. Første helgen i september dro konfirmanter og ungdomsledere på leir til Fo. Påskenatt i Bjørke kirke.


Se bildene fra humanistisk konfirmasjon i Kongsberg . Konfirmanter i Komnes, Hedenstad og Jondalen. TV Hjelper deg har sjekket hvilken mat og bordpynt du bør velge for å få det billigst mulig. Fornøyde konfirmanter i Randesund. Ungdommene som ble konfirmert i mai -har svart på en rekke spørsmål om konfirmanttida, undervisningen, ulike . Informasjon konfirmasjon. Derimot er konfirmasjonen en bekreftelse på dåpen, og krever at konfirmanten er døpt før konfirmasjonsdagen.


Hvis dette byr på utfordringer, ta kontakt for god . Tittel, Opprettet dato, Beskrivelse. Ulike konfirmanter fortjener ulike muligheter, 12.

Er du konfirmant i år, eller året etterpå? Dette er årets konfirmanter i Kråkstad kirke. Mange åttendeklassinger er nå i gang med å tenke på konfirmasjon. Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud.


Til deg som vil bli konfirmant, har vi et spennende . Gjennom kirkelig konfirmasjon får du bekreftet dåpen. I Holtålen har vi konfirmasjoner i Ålen kirke, Hessdalen kirke og Haltdalen kirke. I Hessdalen alltid på Kristi . For meir informasjon om konfirmasjon i Den norske kyrkja, klikk på linken under. Alt du bør huske på til konfirmasjonen. Huskeliste, maten, drikken og konfirmasjonstalen.


For ikke å glemme konfirmasjonskakene! Har du en konfirmant til våren? Overlat rammen til konfirmasjonen til oss!


Vi har erfaringen som trengs for å skape en minnerik . Humanistisk konfirmasjon er en tradisjon som gir ungdom mulighet til å reflektere over livets store spørsmål. Alle ungdommer fortjener denne muligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения