mandag 30. mai 2016

Mental helses hjelpetelefon

Du kan være anonym og vi har taushetsplikt. De fleste er drevet av humanitære og frivillige . Langt flere enn tidligere ringer inn for å prate om . MENTAL HELSES HJELPETELEFON TAR IKKE FERIE. Det finnes flere hjelpetelefoner du kan ringe. Skulle du trenge noen å snakke me utenom ordinært hjelpeapparat, kan du kontakte.


Mental Helses hjelpetelefon og . LPPs rådgivningstelefon for pårørende innen psykisk helse og rus. TA EN TELEFON: En samtale kan være mer viktig enn du tror. Trenger du noen å snakke . Nokre gonger vert utfordringane for store og nokre gonger kan det . Våre veiledere har forskjellig bakgrunn, men felles . Hvert år markerer tusenvis av frivillige Verdensdagen for psykisk helse.


Dagen skal øke kunnskap og åpenhet om psykisk helse , og fremme gode levevaner. Hvordan bidra til god psykisk helse for barn og ungdom. Psykisk helse er et omfatter tema. Vi har fast ansette veiledere som betjener våre linjer timer i . LPP er en pådriver for å styrke tilbudet innen psykisk helsevern ved en bedret . Her har vi samlet noen telefonnumre du kan ringe hvis du trenger noen å snakke med: Hamar kommunes telefon for psykisk.


Noen å snakke med psykisk helse. Landsdekkende telefon for incest- og seksuelt misbrukte – tlf. Rådgivningstelefon for pårørende innen psykisk helse – tlf. Nordmenn sliter med angst og depresjon, ensomhet og vanskelige forhold til andre mennesker. Tilbudet er gratis, og de har fast . Man får stadige påminnelser om alt som er vondt i livet.


Etterfulgt av folkekjære artister som synger låter om tapt kjærlighet . Arbeidsområde er for tiden på telefontjenesten, men det kan være aktuelt med . Bekymringstelefonen voksne for barn Tlf. Psykiatrisk legevakt - Akutt psykisk helsehjelp. Kontakt din bydel om psykisk helse. Rettighetstelefonen: 21 . De har bemannede telefoner timer i døgnet 3dager i året.


Det er gratis å kontakte dem via telefon. BaRsnakk (chattetjeneste for barn av rusmisbrukere)-ikke . For dager siden - Rask psykisk helsehjelp - RPH. Ferieavvikling sommeren.


De som møter utsatte eller utøvere i. Men konsulentene snakker bare norsk og engelsk. Norsk Landbruksrådgivning HMS: hms. Virksomheter i Helse og velferd. Oversikt over hjelpetelefoner.


Her finner du hjelpetelefoner og nettsider som kan hjelpe deg når ting blir litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения