fredag 27. mai 2016

Dessert til skinkestek

Julemiddagen er ikke komplett uten dessert , men hva slags skal du gå for? Her får du tre gode forslag som passer fint til ribbe, pinnekjøtt og skinkestek. Skinkestek er søndagsmat, mormormat og tradisjon.


Med saftig kjøtt, sprø svor, tykk brun saus, epler og svisker blir dette et måltid som samler familien rundt . Hva sier du til norske søte jordbær, vaniljeis og . Oppskrifter på god mat til helgen. En meny med tre retter, forrett, hovedrett og dessert. Denne middagen kan vi trygt plassere i kategorien Deilig søndagsmiddag!


Til og med dessert er det igjen o hvis jeg husker helt rett, så er Kong Håkon esken fortsatt ganske full. En vakker og overdådig dessert , for eksempel til nyttårsmiddagen. Du imponerer fort med nyttårsbomber med valnøttbunn, karamell- og karriparfait, nøttekrokan . Lag gjerne en stor porsjon - da har du nydelig pålegg til . Slik lager du god gammeldags skinkestek med klassisk tilbehør som surkål, epler. Klassisk skinkestek med surkål, epler og svisker. Som for eksempel å servere tilslørte bondepiker til dessert når du har hatt fårikål til . Svinestek med sopp, bacon og epler Eplekake til dessert -på.


Pasta med skinke og kinakål. Søndagsmeny: mør saftig skinkestek med surkål, gulerot, brun saus, tyttebær og kokte poteter inkl. Lørdag Middag 1: Risengrynsgrøt Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke. Middag var ikke French cuisine i kveld heller: spagetti, tørr skinkestek og soppsaus, med banan til dessert.


Jentene klager ikke mye, ser det . Riv limeskallet fint, og bland halve mengden med salt, grovhakket timian og rosmarin. Gni blandingen godt inn i steken, også . Med en herlig skinkestek , løkmarmelade, sprø svor og annet lekkert tilbehør blir dette garantert en. Innlegg om skinkestek skrevet av perbje. Til dessert , en liten creme brule.


Meals tilfredsstiller Helsedirektoratets anbefaling om næringsinntak for en middagsporsjon. Middagen kan gjerne kombineres med en dessert eller drikke som . Målene er per voksen og tar ikke høyde for forrett og dessert. Stek med ben (lammelår, skinkestek ): 3- 4g. Langstekt skinkestek med svor (long baked pork butt roast with crispy skin). Det store koldtbordet kr.


Suppe – stekt laks, agurksalat, rømme og poteter - dessert. Dessert tillegg til disse retter. Kaffe til dessert og kake er inkludert. Eventuelt spesielt tilbehør må bestilles i tillegg.


Du kan velge mellom kalv, lam, reinsdyr, hjort eller skinkestek. Serveres med fløtesaus, bakte grønnsaker og småpoteter - eller det tilbehøret du måtte ønske. I tillegg er det vanlig å servere dessert. Aspiq med reker eller skinke med hemlåggå remulade.


Viltgryte med ris, salat, tyttebær. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer . Prislist-for-turoperatorene. Lunchbord med varme og kalde retter inkl kaffe, Kr, 19-.


Pakkepris inkl dessert og kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения