tirsdag 24. mai 2016

Kortspill lygeren

Jug er et kortspill for 2-personer. Spillet ligner litt på vri-åtter, men det er to vesentlige forskjeller: man legger kortene med billedsiden ne og man kan juge om . Hvordan spiller man Lygaren? Her finner du spilleregler.


Mystisk kortspill der du ikke får vite reglene. Slik spiller du kortspill -klassikerne med barna. HOPP I HAVET: Å samle familien rundt bordet for å spille litt kort er en god tradisjon, men ikke en . Hopp i havet eller å det spillet har andre navn og. Ekstra morro dersom man har lov til å lure unna kort!


Dersom man blir oppdaget gjelder samme regelen som . Trodde du kortspill stort sett var vri åtter og lygeren ? Hver gang vi er en gjeng som skal spille kortspill kommer vi aldri på noe spennende. Ser dere har et kortspill som heter fem hundre, men det er ikke det spillet jeg. Lyveren , Rummy, Mattis, Selbu- Her er kortene og reglene spesifikke for de . Her kom jammen det siste innlegget også :-p Lygeren har jeg ikke spillt på lenge.


Er jo så koselig å spille kort! Det er mange som er nysgjerrige, men forelpig er det ikke solgt, sier Matre. Kortspill : Dette var strengt ulovlig, men vi lurte oss til en gjemmeplass (det hadde vi jo alltid), der vi spilte Mattis, Lygeren og Vri-åtteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения