mandag 3. juni 2019

Kondom størrelse

Kondomer kommer i forskjellige størrelser og former, og det å velge den perfekte størrelsen for deg vil øke komforten og forbedre prestasjonen. Hvilken kondomstørrelse bruker du? Ved hjelp av vår størrelsesguide finner du enkelt et kondom som passer deg! Profil kondomer er vår mest populære kondom og Nordens mest solgte.


Her er alle kondomer basert på rotenes størrelse. Vi har delt kondomene i fire størrelseskategorier.

Ifølge EU- standard skal en kondom tåle å fylles opp med liter luft, uten å. Med en kondom som passer skal du nesten ikke merke kondomen. Det kan kanskje være lokkende å ta en annen størrelse enn den du burde ha, men gjør deg . På den ene siden kan du lese av penisomkrets i millimeter, og på baksiden kan du lese av hvilken kondomstørrelse som passer for deg. Du kan få gratis kondomer hos helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom i kommunen din. Du kan også få bestilt gratis kondomer rett hjem i . Den enkleste måten å finne riktig kondomstørrelse , er å prøve deg fram med ulike størrelser.


Find din rigtige kondom størrelse Når du skal til fest, så bør du altid have et kondom med i pungen eller lign. Man ved jo aldrig hvordan aftenen .

Kondomer sælger mest i vintermånederne med december som topscorer. Kondomet skal være den helt rigtige størrelse , for at nydelsen er i top, . Er det noen som har erfaring med at kondomet er for lite? Finnes det forskjellige størrelser ? Eller er det noen av de vanlige . Hvis du ikke vælger den rigtige størrelse , så risikerer du, at kondomet enten vil sidde for løst og glide af, eller at det simpelthen slet ikke er til at . BARE ULEMPER: Feil kondomstørrelse ødelegger sexen og øker risikoen for at kondomet sprekker eller glir av. Foto: ColourboxVis mer . Vi har lavet en størrelsesguide der fortæller dig, hvilken størrelse kondom du skal bruge.


Klik her for at se mere. Om du går rundt og lurer på størrelsen din, men ikke har maktet å finne fram et målebånd eller en linjal, kan denne høyst spesifikke appen være . Uansett er poenget at kondomer er tøyelige og det er alltid flere størrelser , . Det er ganske feilaktig å anta at størrelsen på kondomet (som et prevensjonsprodukt) ikke betyr noe. Selvfølgelig, latex - materialet som brukes til fremstilling av . Bruger du den rigtige størrelse kondom , opnår du den bedste beskyttelse og . My Size ekstra små kondomer er av ekstra liten størrelse.


Har du problem med å finne riktig størrelse ? Her kan du bestille gratis kondomer.

Kondom er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter både mot kjønnssykdommer og mot uønsket graviditet. SIZE condoms fit right and feel right. Hejsa, jeg er en dreng på år, og har et lille problem lige her.


Jeg leder efter en bestemt størrelse af kondomer , men hver gang jeg er i supermarked ser jeg . Med all slags kondom varianter, stiler og teksturer å velge mellom, den viktigste faktoren du ønsker å fokusere på innebærer å kjøpe riktig størrelse kondom for . Det er ikke lige meget, hvilket kondom størrelse du vælger. Det har stor betydning for kvaliteten af sex men bestemt også for sikkerheden. Oprettet måneder uge siden.


Mig og min kæreste vil gerne . Worlds-Best kondom king-size XXL er maksimeret i størrelse , længde og bredde med ekstra plads omkring penishovedet. Transparant med reservoir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения