onsdag 19. juni 2019

Skuffkake i brødform

Pisk eggedosis av egg og sukker. Smelt smøret og bland med melken. Sikt sammen det tørre og bland det tørre og våte vekselvis i . Supersaftig sjokokake med vaniljesaus.


Jeg har aldri smakt maken til saftig og god skuffkake , verken før eller siden, og kastet meg selvsagt rundt for å finne oppskriften. I snart et år har jeg mailet, ringt . En sånn kake som du bare kan smelle sammen på noen minutter og så nyte en. Trenger du en langpannekake eller skuffkake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet? Langpannekaker er både lettlagde, gode og enkle å dele. Er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben?


Gulrotkake er en generelt godt likt kake som passer bra til alle anledninger. Det er vel ikke bare hjemme hos oss det går i sommeravslutninger og nedtelling mot ferie, tenker jeg? Her kommer tips til en god . Slå melk over og avkjøl.


Tilsett melblandingen og det øvrige. Strø sukker og kanel på toppen. En god grunnoppskrift som er et godt utgangspunkt når du skal bake en formkake.


Har ingen oppskrift her på jobben (ehh kremt), men vet at f. Til denne type kake bruker jeg finbakst mel (om jeg har). Her er deigen lagt lagvis i en brødform slik at det bare er å dra løs skiver av varm og deilig kanelbolle. Du må gjerne kalle den for en langpannesjokoladekake om du vil, men jeg har vokst opp med å kalle slike sjokoladekaker laget i langpanne for . Ja, her er det bare å røre det til! Prøv Nussaras tre favorittversjoner av langpannekake – med gulrot, eple, og kanel og kokos.


Men, nå er det rabarbraens tur og denne gangen i form av en kake. Rabarbra, som egentlig er en grønnsak, passer særdeles godt i både bakverk, supper og desserter. Denne rabarbrakaken i langpanne er en saftig og frisk kake ,. Kaken er saftig, myk og faller i smak hos både store og små. Det er mai-måned og med det kommer det mange festdager. Dette er en kjempegod og saftig oppskrift på sjokoladekake.


Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til . Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. I disse dager er det avslutning på skolen, barnehagen, fotballen, korpset.


En kake gir kakestykker. Visp sammen margarin, egg og kulturmelk. Denne vaniljekaken kommer med en garanti. Tar du med deg denne på avslutning i barnehagen, eller serverer den på vennebesøk - så . Hjem Oppskrifter Enkel og saftig eplekake i brødform. Smør og kle en brødform med bakepapir.


Lun den litt i ovnen før servering, da blir den som nystekt. Server med vaniljeis eller pisket krem. Tips: Dobler du mengden kake , passer denne . Ha i ei lett olja brødform og steik i omnen i cirka minuttar på 1grader. Her er oppskrift på endå ei kake – denne er utan både sukker, . Kommer pinnen tørr ut, er kaka ferdig. Når kaka er ute av ovnen, lager du glasuren.


For den skal has på varm kake. Eller kanskje vil du bake ei kake og ha på lur i fryseboksen til eit passeleg høve? Skal du ta med dugnadskake i langpanne er det ingenting i . Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem, også kalt kanelkake. Kefir gjør kaken ekstra saftig.


Publisert i Kake ,Sommerfavoritter. Tagged blåbærkake, kake. Honningkake kan brukes både som brød og kake. Det dufter og smaker jul av ingefær, nellik, appelsinskall, rom og kanel. Den nydelig med en smørkrem inni.


Eplekake med norske, syrlige epler er typisk dessert i høstsesongen, men kan gjerne serveres ellers i året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Популярные сообщения